3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Stropnice bodovala potřetí v řadě, předposlední Chrášťany porazila rozdílem třídy


Branky


6

Fotbalisté Horní Stropnice potvrdili v utkání 22. kola III. třídy vzestupnou formu a porazili na domácím hřišti 3:0 trápící se Chrášťany. Pod tříbodový triumf se postupně gólově podepsali Němec, Haňur a Staněk. Stropnice natáhla sérii bez porážky už na tři zápasy a ztrácí na předposlední Chrášťany jediný bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Souboj blbého s pitomým začaly lépe Chrášťany, už u první minutě si na roh nejvýše vyskočil kapitán Vomáčka, trefil však jen prostor kde operoval Josefík.  V 5. minutě se po úniku po křídle a přízemním centru mohl prosadit tentýž hráč, ale naštěstí pro Hraničář to dopadlo stejně jako v první minutě. Pak se osmělili i domácí a hezkou Němcovu průnikovou přihrávku na Chovance hasil vyběhnuvší Vomáčka. Ve 14. minutě spacifikovalal jedovatou přízemní střelu k tyči Romana Drozda znovu Josefík. Hned potom si po hezkém Staňkově přiťuknutí ukopl balon Němec a Vomáčka hosty zachránil. Ve 24. minutě si po Staňkově výzvě Miroslav Němec hodil balon do vápna a zamířil přesně na zadní tyč - 1:0. Po půlhodině hry se Staněk vymotal z rohu a po hezkém vrácení od Nováka protáhl pěknou střelou na zadní tyč Vomáčku. Chvilku před koncem půle vyslal Staněk efektní patičkou do vápna Němce jenž poslal míč na malé vápno, kde se hlavičkou prosadil Jindřich Haňur - 2:0.

Domácí berou všechny body

Krátce po zahájení druhé půle spatřil hlavní arbitr Hora ruku Kotrče ve vápně a kopala se penalta. Kapitán Vomáčka však úlohu nezvládl a Josefík balon vyrazil a po následném závaru spacifikoval. Chvíli nato hlavičkoval po rohu znovu nepřesně opět Vomáčka. V 56. minutě dostal kousek za vápnem přihrávku od Kusáka Zdeněk Staněk, zasekl zvednul hlavu a pěknou technickou střelou překonal Jakuba Vomáčku jenž byl pár metrů před brankovou čarou - 3:0. V 82. minutě po Kusákově přihrávce a klice na vápně zakončoval Němec levačkou jen slabě. Pak po rohu mířil hlavou těsně nad Krátký. V 87. minutě zblízka neusměrnil standardku zblízka Staněk. V závěru ještě prověřil dobrou střelou Josefíka Drozd. 

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Konečně první domácí vítězství! Ačkoliv už jsem co se týče záchrany házel flintu do žita, zdá se, že posledních pár kol bude zajímavých. Hráči zápasu určitě Josefík, jenž z počátku chytil dvě gólovky a pecku z kraje druhé půle za stavu 2:0. A Němec se Staňkem, kteří se oba jak gólově prosadili, tak i krásně na góly nahráli a jejich přihrávky měly oči. P.S. Jak nebudou aspoň dva v sestavě kola končím s psaním!!!




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - D. Szypula [-] , J. Dvořák [-] , F. Horník [-] , M. Kusák [-] , M. Němec [-] , V. Trojan [-] , J. Kotrč [-] , D. Chovanec [-] , J. Haňur [-] , Z. Staněk [-]

TJ Sokol Chrášťany
J. Vomáčka [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , V. Mach [-] , V. Mach [-] - J. Vomáčka [-] , D. Pokorný [-] , M. Boháč [-] , F. Vaníček [-] - R. Drozd [-] , M. Janků [-] -

ŽK: 29. J. Haňur , 32. V. Trojan , 68. J. Dvořák , 84. Z. Staněk - 78. M. Zeman , 80. R. Drozd .
Hráči zápasu: P. Josefík , M. Němec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HORA Karel - ŠROM Pavel (N), BAHLEDA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích