J. Vomáčka 75. (p.)
R. Drozd 78.
2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice v dramatické přestřelce uhájily vítězství v Chrášťanech


Branky


75. J. Vomáčka (p.) , 78. R. Drozd - 3. M. Čuhaj , 40. V. Strnad , 60. J. Maňhal , 87. V. Valenta
9

Fotbalisté Dívčic ve 21. kole III. třídy zvítězili v Chrášťanech 2:4. Lépe vstoupili do utkání hostující Dívčice, když se trefil Čuhaj. Po půlhodině hry zvýšil na 2:0 pro hosty Strnad. Ve druhém poločase přišlo drama, když se hloupě nechal vyloučit brankář Maršán a domácí snížili narozdíl jediné branky. Konečnou pojistku přidal těsně před koncem zápasu Vladimír Valenta. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Domácí se dostali do úvodní šance už v první minutě, kdy se hnal na gólmana hostí unikající Drozd, jehož pokus dokázal Maršán vytěsnit a následný závar dokázala hostující obrana ustát. Dívčice odpověděly šancí Strnada, který si naběhl na míč na vápno, ale jeho pokus dokázal Vomáčka zastavit. Gólu se fanoušci hostí dočkali ve 3. minutě, kdy si přihrávku Valenty našel Martin Čuhaj a přesnou střelou poslal míč do sítě - 0:1. O chvíli později mohl Čuhaj navýšit svůj gólový účet, ale domácí gólman si připsal důležitý zákrok. Velkou šanci domácích si vytvořil v polovině první části hry opět Drozd jenž zaskočil všechny přítomné, když nadvakrát ošálil obranu Dívčic a svou ostrou ranou jen těsně netrefil branku. Těsně před koncem poločasu vybojoval Václav Strnad míč na středu hřiště, útočníci Ježek s Čuhajem mu chytře otevřeli defenzivu a ten obešel brankáře a navýšil vedení Dívčic - 0:2. Tímto výsledkem skončil první poločas. 

Hosté si odvážejí všechny body i přes početní nevýhodu

Ve druhé půli se jako první ozvali hosté. Nejprve se se do šance dral Ježek, jenž předložil míč Čuhajovi, který před odkrytou brankou těsně minul letící míč. Netrvalo to dlouho a Dívčice dokázaly z první šance navýšit své vedení. Jakub Maňhal dostal hodně prostoru na pravé straně a křižnou ranou propálil brankáře - 0:3. V tuhle chvíli to vypadalo na jednozačné vítězství hostů. V 75. minutě ale brankář Maršán nesmyslně kopl domácího útočníka Drozda. Dívčický brankář se poroučel do sprch a následný pokutový kop proměnil Josef Vomáčka - 1:3. O minutu později mohly Chrášťany snížit, když se u míče zjevil Kremsa a křižnou ranou těsně minul domácí branku. V 78. minutě využil nedorozumění v obraně Roman Drozd a snížil narozdíl jedné branky - 2:3. V poslední desetiminutovce se spíše leželo a mluvilo než hrálo a domácí tak početní výhodu nedokázali plně využít. Těsně před koncem zápasu navíc utekl po levé straně Vladimír Valenta, položil na zem brankáře s obráncem a vrátil hostům dvoubrankové vedení - 2:4. V úplném závěru ještě mohl skóre navýšit Strnad, ale z dobré pozice svou technickou ranou minul. Dívčice si tak z horké půdy odvážejí velmi důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Jan Valenta (hráč): Jsem rád, že jsme vyhráli a odvezli si tři body s Chrášťan. Hráli jsme proti soupeři, který hraje tvrdě, někdy až za hranicí pravidel. Avšak my dnes hráli velmi dobře a hru jsme jednoznačně ovládli. Vedle čtyř gólů jsme měli velké množství dalších šancí a malou kaňkou na vydařeném zápase bylo vyloučení brankáře Maršána a to že jsme dostali vcelku laciné góly. Domácí utkání ke konci trochu zdramatizovali, ale my jsme tentokrát vítězství nepustili.




Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
J. Vomáčka [-] - M. Drozd [-] , J. Pešl [-] , J. Král [-] , V. Mach [-] - D. Pokorný [-] , M. Boháč [-] , J. Vomáčka [-] , F. Vaníček [-] - R. Drozd [-] , P. Kremsa [-]

TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - L. Waldhauser [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] - V. Valenta [-] , O. Šťastný [-] , J. Valenta [-] , J. Maňhal [-] , J. Vališ [-] - V. Strnad [-] , M. Čuhaj [-]

ŽK: 80. M. Boháč - 60. O. Šťastný . ČK: 75. M. Maršán .
Hráči zápasu: V. Valenta , Š. Hájek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BUŘIČ Josef - BAHLEDA Ondřej (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích