P. Hála 75.
P. Houska 81. (p.)
2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn v dramatické přestřelce uhájil vítězství v Mokrém


Branky


75. P. Hála , 81. P. Houska (p.) - 29. O. Lukeš , 38. J. Mezera , 65. M. Pešta , 90. J. Mezera
9

Fotbalisté Mokrého podlehli doma Týnu 2:4. Po prvním poločase hosté vedli 2:0, díky Lukešovi a Mezerovi. Domácí ve druhém dějství utkání zdramatizovali, ale hosté z Týna už si vítězství vzít nenechali a v poslední minutě přidal pojistku opět Jan Mezera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): Po domácí porážce s Mladým jsme potřebovali zabodovat a odčinit ztrátu a povedlo se, utkání v Mokrém nám opravdu vyšlo. Domácí začali rozpačitě, ztráceli míče a my toho využívali a dostávali se do šancí. Oba góly v první půli jsme vstřelili hlavou po rohu, když oba gólové centry poslal Milda Tomka svou magickou levačkou, která spolehlivě funguje i po čtyřicítce. Domácí také měli šance, ke kterým jsme jim pomohli zbytečnými ztrátami v rozehrávce. Podržel nás brankář Milan Kubík, jednou nás zachránila tyč. Ve druhé půli se prvních dvacet minut hrál nic moc fotbal a drželi jsme vedení. To jsme dokonce po akci dorostenců navýšili na tříbrankový rozdíl. Kuba Novák přihrával a Píďa zkušeně sám z úniku zakončil. Na konci pak Mokré snížilo nejprve na 1:3, poté z penalty na 2:3 a posledních deset minut se hrálo možná až zbytečné drama. Domácí se snažili dostat nás pod tlak, naše obrana ale odolala a z poslední akce jsme přidali gólovou pojistku. Hráčem utkání byl střelec dvou branek Honza "Joxa" Mezera, úspěšnou kapitánskou premiéru si odbyl Sergii Melnykovskyi.



Sestavy


TJ Mokré
D. Hrádek [-] - O. Fošum [-] , R. Šimon [-] , A. Maštera [-] , P. Hála [-] , L. Vraný [-] , J. Návara [-] , P. Štumbauer [-] , P. Dvořák [-] , P. Houska [-] , R. Rottner [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - R. Ille [-] , M. Šálený [-] , A. Kotlár [-] , M. Tomka [-] , J. Brom [-] , J. Mezera [-] , D. Maruška [-] , J. Dumbrovský [-] , O. Lukeš [-] , S. Melnykovskyi [-]

ŽK: 55. S. Melnykovskyi , 63. J. Mezera .
Hráči zápasu: J. Mezera , S. Melnykovskyi .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - MATĚJKA Zdeněk (N), BROM Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích