1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 10:15

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř porazila druhé Šebkovice


Branky


0

Po domácí hubené výhře se Litohoř na několik hodin vyšvihla na druhé místo tabulky a ani po čtvrtém domácím zápase nepoznala hořkost porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěrečný tlak v první půli Litohoř nezužitkovala

V prvním poločase měli s větrem v zádech převahu domácí. Hosté se snažili kombinacemi dostat k ohrožení Dvořákovi branky, ale jejich akce končily před pokutovým územím zásluhou pozorné a důrazné obranné hry Litohoře. Domácí naopak po zisku míče podnikali nebezpečné protiútoky a po jednom z nich nastřelili ve 39. minutě břevno Pitourovi branky Libor Coufal. Domácí se nadále zkoušeli prosadit a zakončovat, ale bez většího úspěchu. Druhou největší šanci na otevření skóre měli domácí chvíli před pauzou, když domácí Pavel Šťastný nastřelil nohy Fejty, který ovšem ještě stačil na brankové čáře míč odkopnout do zámezí. Závěrečný nápor tak Litohoř gólově nevyužila.

O výhře Litohoře rozhodl Josef Pintér

Druhý poločas pokračoval, jak skončil první. Hosté se zkoušeli prosazovat kombinačně, ale jejich nepřesnosti a dobré dostupování od domácích hráčů znamenalo větší nebezpečí pro šebkovickou defenzivu. V 58. minutě vstřelil jediný gól zápasu Pintér, když po přihrávce z pravé strany z první mířil přesně k tyči. Zvýšit skóre mohl tentýž hráč v 66. minutě, ale tentokrát přihrávku Punčocháře poslal vysoko nad. Hosté byli bezzubí. Hrozili pouze z autových hodů, které vyřešila dobře hrající obrana Litohoře. Domácí si tak v klidu pohlídali jednobrankové vedení až do závěrečného hvizdu rozhodčího a přeskočili svého soupeře v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér Litohoře: Jsme velice spokojení s naším bojovným výkonem. Hlavně ve hře dozadu jsme byli bezchybní a soupeře k ničemu nepustili.

TJ Sokol Šebkovice B
Zikmund Stanislav, záložník Šebkovic B: Domácí nás k ničemu nepustili, byli lepší a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - J. Pintér [-] , D. Bártů [-] , D. Punčochář [-] , K. Svoboda [-] , P. Šťastný [-] , K. Svoboda [-] , P. Szabó [-] , M. Šafrata [-] (76. J. Vodička [-] ) , L. Klejdus [-] (66. P. Obrdlík [-] ) , L. Coufal [-]

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - P. Tržil [-] (78. J. Uhlíř [-] ) , V. Beroun [-] (83. M. Roupec [-] ) , J. Fejta [-] , R. Černý [-] , J. Holčapek [-] - T. Vejtasa [-] , V. Přibil [-] (44. S. Zikmund [-] ) , L. Havel [-] , O. Netík [-] - J. Hobza [-] -

ŽK: 12. L. Klejdus .
Hráči zápasu: K. Svoboda , J. Pintér - R. Černý , S. Zikmund .
Místo: Litohoř. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - DOLANSKÝ Ladislav (N), PECKA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.