0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčice porazily poslední Stropnici


Branky


9

Fotbalisté Dívčic zvítězili v 19. kole III. třídy na hřišti Horní Stropnice 2:0 a získali povinné tři body. Hosté se v utkání díky trefě Ježka ujali vedení. Ve druhém poločase hostující Ježek přidal druhou branku v zápase a rozhodl o výhře Dívčic. Horní Stropnice na jaře získala pouhé tři body a záchrana se jí významně vzdaluje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Do první šance zápasu se dostal Čuhaj, ale jeho střela ve vápně mezi tři tyče nezamířila. V 10. minutě hezký Semrádovo roh hlavou otřel o zadní tyč kapitán Michal Ježek a bylo to 0:1. Hraničář se do slibné příležitosti dostal ve 25. minutě. Kotrč se prosmýkl do vápna, obšem jeho střelu hosté ztečovali a míč rozvlnil jen síť z boku branky, roh. O chvíli později to z dálky zkusil znovu Kotrč. Jeho přízemní střelu Maršán na dvakrát zneškodnil. Pak další Semrádův roh do nebezpečného prostoru vyrážel Josefík. Chvíli před přestávkou to za vápnem zkusil Ježek a po Haňurově teči domácí gólman na dvakrát zlikvidoval. Poločas vyhráli hosté o jednu branku. 

Branky Ježka rozhodly o vítězství Dívčic

Do druhé půle vstoupily lépe Dívčice a ve 49. minutě se mohli radovat z vedení 0:2 a to znovu zásluhou Michala Ježka. V 55. minutě se po spolupráci Holeje s Kastlem odhodlal ke střele agilní Němec, ale o kousek branku minul. Po chvilce se po Holejovi a následném Kastlově centru o malý kousek nedosáhl hlavou na balon Haňur. Poté z úhlu nezamířil přesně Čuhaj. V 66. minutě uháněl Čuhaj sám na Josefíka, jenž výborně nohou zabránil ve skórování. V 73. minutě po rohu střílel z úhlu Kotrč, Maršán byl u tyče včas. Podobně to dopadlo o pár minut později po faulu na Němce kousek za vápnem. Kotrč protáhl Maršána, ale skóre se neměnilo. V závěru ještě hezký pokus Vladimíra Valenty zpoza vápna vytáhl Josefík výborně ze šibenice. Dívčice si tak odváží všechny body z Horní Stropnice.

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Při vší úctě k soupeři myslím, že Dívčice byly hratelné a měli jsme potvrdit tři body z venku. Možná jsme i v zápase měli takovou platonickou převahu. Ovšem jen po vápno kde finální či předfinální přihrávka vázla. Teď už asi i vzhledem k losu nevěří záchraně ani největší optimisté.

TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme rádi, že jsme tady uspěli za tři body. Věděli jsme, že nás nečeká jednoduché utkání. Domácí hrají nepříjemný fotbal a nám opět chybělo několik hráčů. Počítali jsme s tím, že budou hrát ze zataženého bloku, že to bude o prvním gólu. Byli jsme jednoznačně lepší a dali dva krásné góly. Bohužel jsme přes možnosti nepřidali třetí gól. Domácí nesložili zbraně, snažili se dát kontaktní gól, takže z toho nakonec bylo drama. Myslím si, že jsme si vyhrát zasloužili, ale nebylo to nic jednoduchého a zkomplikovali jsme si to sami.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Dvořák [-] , J. Charvát [-] , Z. Kastl [-] , J. Haňur [-] , J. Holej [-] , J. Kotrč [-] , V. Trojan [-] , M. Němec [-] , D. Chovanec [-] , F. Horník [-]

TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - L. Waldhauser [-] , S. Rejdal [-] , J. Maňhal [-] - J. Vališ [-] , J. Valenta [-] , O. Šťastný [-] , V. Valenta [-] , P. Semrád [-] - M. Ježek [-] , M. Čuhaj [-]

ŽK: 76. M. Ježek .
Hráči zápasu: M. Maršán , M. Ježek .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: PILEČEK Josef - DRBOUT Zbyněk (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Domácí prožívají katastrofální sezónu a střelec Ježek si připíše další góly do tabulky střelců.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích