Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice remizovaly s Černým Dubem


Branky


7

Dubenec - Fotbalisté Dívčic v utkání 17. kola III. třídy jen remizovali s Černým Dubem 2:2. Domácí sice vedli zásluhou Valenty, ale hosté ve druhé půli vyrovnali. Černý Dub zachraňoval remízu až v závěru. V tabulce tak zůstává na jedenáctém místě, Dívčice jsou deváté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Úvod utkání zastihl Dívčice často s míčem na kopačkách, ovšem bez šancí. Domácí se přes dobře poskládanou obranu nemohli dostat. Výjimkou byla střela Ježka, který se z osy netrefil. Pološance domácích ale ve 3. minutě utnul domácí záložník Vladimír Valenta, který se parádně trefil z hranice vápna a otevřel skóre - 1:0. Černý Dub měl problémy s útoky domácích, ale žádný neskončil brankou. Velmi aktivní byli v průběhu prvního poločasu hlavně Semrád a Valenta. A přidal se k nim i Ježek, který trefil tyč. O pět minut později navíc mohl přidat další branku Šťastný obtočením kolem soupeře, ale klid na přesnou střelu nezískal. Odpovědět mohl Ježek, míč však ze vzduchu netrefil ideálně. V dalších minutách vzrůstala aktivita domácích a Černému Dubu nezbylo než bránit. Ale bránily velmi dobře, včas přistupovaly k hráčům a moc je nepouštěly do zakončení, poločas tak skončil nejtěsnějším vedením domácích.

Anderle vzal domácím vítězství těsně před koncem zápasu

Druhá část zápasu začala tlakem hostujícího týmu, který dokázal uzamknout soupeře před jeho vápnem. Černému Dubu však chyběla větší přesnost ve finální fázi. Další velkou šanci domácích měl po půl hodině hry Semrád, jenže brankář Schneider ho dokázal vychytat. Trest ze strany hostí přišel o pár chvil později, když v 63. minutě proměnil přímý kop Václav Welser, který střelou doprostřed nachytal dívčického brankáře. Hosté ještě více ožili a v následujících minutách pořádně mačkali dívčickou defenzívu. V 83. minutě už se fanoušci přestali nudit a viděli dvě gólové akce za sebou. Dívčice skórovaly po rohovém kopu, když Stanislav Rejdal hlavou poslal domácí do vedení. Dívčičtí se ovšem radovali z náskoku jen několik minut. Rychlou akci Černého Dubu zakončil dorážkou Vít Anderle. Dívčice tak remizovaly s Černým Dubem 2:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme zklamaní, že jsme nezískali tři body. Pomohl nám rychlý gól, pak ale ve druhé půli zbytečně inkasujeme a je vyrovnáno. Těsně před koncem se nám povedlo dostat podruhé do vedení. Bohužel jsme druhý gól dostali po hloupé chybě tři minuty před koncem. Nezasloužili jsme si o vítězství přijít takovýmto způsobem.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - Š. Hájek [-] , V. David [-] , V. Strnad [-] , S. Rejdal [-] , L. Waldhauser [-] - V. Valenta [-] , P. Semrád [-] , J. Valenta [-] , O. Šťastný [-] - M. Ježek [-]

TJ Slovan Černý Dub
D. Schneider [-] - M. Liebl [-] , V. Anderle [-] , J. Vančura [-] , J. Krcho [-] , M. Švercl [-] , M. Frdlík [-] , P. Kuba [-] , J. Ludvík [-] , R. Hojda [-] , V. Mráz [-]

ŽK: 62. M. Maršán , 69. J. Maňhal , 75. P. Semrád - 44. D. Schneider , 60. V. Welser ml. , 90. J. Ludvík , 90. J. Krcho .
Hráči zápasu: V. Valenta - D. Schneider .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: RYŠLAVÝ Jaroslav - AMBROŽ Martin (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zápasy mezi Č.Dubem a Dívčicemi jsou vždy hodně vyrovnané. Na podzim jsme o gól prohráli...věřím, že doma budeme silnější a Č.Dub o gól přehrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích