Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá výhra Hodějovic v řadě, tentokrát vyloupily Horní Stropnici


7

Fotbalisté Horní Stropnice v 17. kole III. třídy podlehli doma Novým Hodějovicím vysoko 1:5. Po prvním poločase odcházely týmy do šaten za skoro rozhodlého výsledku, když se hosté prosadili hned třikrát. Po pauze zvýšil na 4:0 Trachta, který se trefil v tomto utkání celkem čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Lépe začaly Hodějovice, už v 5. minutě dal pod sebe balon Lojka a z vápna to technicky zkusil Svoboda, Josefík připravený. Po chvíli vypálila z podobné pozice posila Hraničáře Kastl a jeho sraženou střelu z námahou vytěsnil na roh Nechvátal. Ten hezky posadil Holej na hlavu Němce a jeho ostré zakončení možná hostující gólman vyškrábl nad břevno, přesto odkop od brány. Po čtvrthodině hry a rohu pálil za vápnem nepřesně Melnychuk. Po chvilce se Lojkův technický pokus z rohu vápna zatřepotal v síti na vzdálenější tyči - 0:1. Ve 32. minutě ztratil míč u lajny Charvát, zmocnil se ho Jiří Trachta, proháčkoval se do vápna a překonal vyběhnuvšího Josefíka - 0:2. Následně po Kastlově centru hlavou o kousek minul Staněk. Ve 42. minutě ve vápně pálil Shapovalov, břevno. V poslední minutě první půle donutil domácího brankáře k dobrému zákroku stejný hráč, trma vrma a několik odrazů a osamocený Jiří Trachta píchl balon podél bezmocného Josefíka - 0:3. 

Hosté si odvážejí všechny body

Ve druhé půli domácí přeskupili řady a byli o něco nebezpečnější. Krátce po úvodním hvizdu pálil Dvořák jen do boční sítě. Pak protíhl z rohu vápna Nechvátala Kotrč. Přesto udeřily znovu Hodějovice. V 65. minutě vyzrál na Holeje Jiří Trachta vlétl osamocený do vápna, zvýšil už na 0:4 a zkompletoval hattrick. V 73. minutě si hezký Holejův pas do vápna zpracoval hrudí Chovanec a nikým nehlídán zamířil mimo. Dvě minuty nato se po zblokované Trojanově střele dostal k balonu znovu Dominik Chovanec a tentokrát už si poradil 1:4. V 84. minutě protáhl Josefíka ze standardky z nějakých 25m kapitán Rudolf. Poslední slovo měli hosté. Když na světelné tabuli skočila 90. minuta zuřitkoval krásnou příhru do vápna kdo jiný než Jiří Trachta a dal konečnou podobu výsledku 1:5.

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Myslím, že hosté zvítězili zaslouženě. V naší hře je spousta chyb a nepřesností, které nás neustále sráží. Všechno je jakoby na náhodu, odražené míče se dostavájí k soupeři... Dlouhodobě se nám nedařilo venku, ale letos je to bohužel katastrofa i doma.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Dvořák [-] , F. Horník [-] , D. Chovanec [-] , Z. Kastl [-] , V. Trojan [-] , J. Kotrč [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , Z. Staněk [-] , J. Charvát [-]

FC Nové Hodějovice
L. Nechvátal [-] - M. Svoboda [-] , M. Shapovalov [-] , T. Carda [-] , M. Rudolf [-] , J. Kovařík [-] , R. Aibl [-] , A. Melnychuk [-] , P. Janovský [-] , J. Schaffelhofer [-] , J. Trachta [-]

Hráči zápasu: M. Němec - J. Trachta , D. Lojka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZEVL Karel - ŠROM Pavel (N), BENEDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hodějovice vstoupili do jarní části slušnými výsledky. Stropnice naopak pokračuje ve svém trendu. Zde vidím vítězství hostů o jeden gól.

Tip: výhra hostů