3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Hodějovice porazily Dívčice


Branky


28. J. Trachta , 52. M. Rudolf (p.) , 57. P. Janovský - 38. P. Semrád , 63. M. Ježek
10

Fotbalisté Nových Hodějovic v 16. kole III. třídy porazily doma Dívčice 3:2. V prvním poločase se diváci dočkali dvou branek, lépe vstoupili do utkání domácí, když se trefil Trachta. Po půlhodině srovnal na 1:1 Semrád. Zápas na stranu domácích zvrátili Rudolf a Janovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Úvod duelu patřil domácím. Hned v první minutě podnikl individuální průnik Trachta, dostal se do vápna, ale jeho ránu z úhlu levačkou dokázal brankář Trčka se štěstím vyrazit. V chladném větrném počasí byli domácí i nadále aktivnější, nicméně šance z jejich strany nepřicházely. První možnost si krátce po uplynutí první dvacetiminutovky vytvořili hosté, kteří se vydali po rohu soupeře do brejku, Ježek dostal pas za posledního hráče, ale Carda mu ve skluzu míč za minutu dvanáct ukopl na roh. Po něm se do voleje na zadní tyči opřel Semrád, svou ránu ale nasměroval jen do rukavic připraveného Nechvátala. Za pět minut se domácí výběr ujal vedení. Hostující defenziva si tak dlouho hrála s míčem, ke kterému se dostal agilní Jiří Trachta, který pohotově překonal brankáře a poslal míč do branky – 1:0. Poté Dívčice zatlačily svého soupeře a chvíli před koncem poločasu dokázali vyrovnat, když hlavičkoval střelu Valenty za záda brankáře Petr Semrád. Poločas tak skončil nerozhodně 1:1.

Domácí berou všechny body

Dívčice vstoupily do druhé půle aktivněji, ale několik jejich šancí zůstalo nevyužito. V 51. minutě přišel rychlý brejk domácích, Trachta byl ve vápně faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil kapitán Michal Rudolf. Po pěti minutách hry byli domácí ještě spokojenější. Střídající Vališ se z dobrých pětatřiceti metrů napřáhl ke střele, míč se od břevna odrazil k Petru Janovskému a ten hlavou dopravil balón do sítě - 3:1. Dívčice mohly za chvíli odpovědět po akci z pravé strany, Ježek dostal míč na střelu na hranici vápna, brankář ale včasným pádem na zem bleskově zasáhl. S přibývajícími minutami se hra opět vyrovnala, nicméně hosté se museli začít tlačit více dopředu. V 63. minutě dal naději hostům Michal Ježek, který po přihrávce Strnada přeloboval brankáře - 3:2. Hosté už v závěru museli vrhnout všechny své síly do útoku. Největší možnosti vyrovnat měl Ježek a v závěru také Tvrzický, ale ani nadvakrát brankáře nepřekonal. Nové Hodějovice už další šanci nepřipustily, udrželo náskok a berou z náročného utkání důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Gratuluji soupeři k vítězství. Kromě gólové situace jsme ve druhém poločase neměli žádnou pěknou akci. Ztráceli jsme míče a poté i síly, jen jsme běhali. Druhý poločas byl od nás lepší, snažili jsme se ale nebylo nám přáno. Museli jsme udělat dvě vynucená střídání, která nás zasáhla. Jsou odehrány jen tři zápasy, jedeme dál.



Sestavy


FC Nové Hodějovice
L. Nechvátal [-] - T. Carda [-] , L. Vališ [-] , M. Rudolf [-] , J. Kovařík [-] , R. Aibl [-] , A. Melnychuk [-] , P. Janovský [-] , J. Schaffelhofer [-] , J. Trachta [-] , M. Hrdlička [-]

TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - V. David [-] , V. Strnad [-] , S. Rejdal [-] , L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] - L. Tvrzický [-] , O. Šťastný [-] , V. Valenta [-] , P. Semrád [-] - M. Ježek [-] -

Hráči zápasu: M. Rudolf , J. Trachta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NIKODEM Pavel - BENEDA Petr (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Zde očekávám zápas plný gólů. Oba týmy umí dát hodně branek, ale bohužel i obdržet. Můj tip je remíza.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů