Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná hladce přejela Černý Dub, třikrát se trefil Valíček


Branky


10

Domácí TJ Sokol Kamenná chtěla po nepovedeném prvním zápase napravit špatný vstup do soutěže. Proti Černému Dubu se jim to podařilo skvěle, když po prvním poločase vedli rozdílem třídy. Hosté zkraje druhého dějství po brance Schneidera snížili, ale rozjetý Valíček se trefil ještě dvakrát a zkompletoval hattrick. Domácí vyhráli vysoko 6:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase se zdálo být hotovo

Sobotní vítr Kamenné jako soupeře přivanul Černý Dub a domácí se samozřejmě chtěli pokusit o rehabilitaci za zpackané první utkání jarní části soutěže. Utkání, které začalo minutou ticha, za kamaráda Kořena, domácí začali aktivně a zásluhou hlavičky Vlasty Bašty mohli jít do vedení, bohužel radost překazil zvednutý praporek. Pak se domácí střelci ještě několikrát zastřelovali a nechávali tak občas vyniknout Radka Hauserů v hostující brance. Až po čtvrt hodině hry se po výborném průniku a nahrávce před prázdnou branku od Vlasty Bašty prosadil Josef Bašta - 1:0. Poté zahrozili hosté. Faul na Davida Schneidera pár metrů před vápnem a z přímého kopu ukázal, že to v noze pořád má Michal "Ušák" Švercl, když trefil břevno. Pak už se roztočil kolotoč šancí před hostující brankou a po půl hodině hry se prosadil, tentokrát regulérně Vlastimil Bašta - 2:0. Navíc těsně před pauzou byl v pokutovém území faulován Tomáš Kořínek a pokutový kop bezpečně proměnil Roman Valíček - 3:0.

Domácí si připisují snadné tři body

Začátek druhé půle vypadal, jako by domácí ještě zůstali v kabině a po prvním náznaku šance a dobrém zákroku Lukáše Smolena v brance přeci jen kapitulovali po rohovém kopu, když se prosadil silově disponovaný David Schneider - 3:1. Definitivní uklidnění do domácách řad přišlo až v rozmezí 70. a 80. minuty...Nejdříve se v reparátu samostatného úniku prosadil podruhé v utkání Vlastimil Bašta, poté s notnou dávkou štěstí a pomocí hostujícího obránce Roman Valíček, aby pak stejný hráč utěšenou střelou zkompletoval hattrick a uzavřel tak skóre na konečných 6:1.

Autor: Miroslav Baloun



Sestavy


TJ Sokol Kamenná
R. Brousek [-] - J. Bašta [-] , V. Bašta [-] , R. Valíček [-]

TJ Slovan Černý Dub
R. Hauser [-] - J. Krcho [-] , M. Liebl [-] , V. Anderle [-] , J. Vančura [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , M. Frdlík [-] , P. Kuba [-] , J. Ludvík [-] , V. Mráz [-]

ŽK: 40. M. Švercl , 44. J. Vančura , 60. D. Schneider .
Hráči zápasu: R. Brousek , R. Valíček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: OVČÁČEK Josef - SYROVÁTKA František (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kamenná si tento zápas už nenechá sebrat body. Po úvodní ráně od Nových Hodějovic se tým už probere a tentokrát doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích