3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatická bitva Lišova s Dívčicemi skončila dělbou bodů po remíze 3:3


Branky


44. O. Grech , 52. L. Burda , 85. P. Vávra - 6. M. Čuhaj , 55. M. Ježek , 57. M. Ježek
6

Fotbalisté Dívčic v prvním jarním soutěžním zápase bodovali, ale nezvítězili. S Lišovem remizovali 3:3. Hosté se ujali vedení díky Čuhajovi. Těsně před poločasem vyrovnal domácí Grech. Ve druhém poločase hosté dokázali dvěma góly Ježka výsledek otočit, ale těsně před koncem domácí proměnili pokutový kop a zápas skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

První výraznější šanci zápasu si vytvořili hosté. Semrád zatáhl balon do pokutového území a přihrál pod sebe. Tvrzický už mohl zakončovat, místo toho ale oslovil výhodněji postaveného Ježka, jenž tvrdou ranou branku netrefil. Vzápětí přišel první ze stěžejních momentů první půle. Valenta poslal Michala Ježka po levé straně, ve vápně našel dobíhajícího Martina Čuhaje, který tvrdou hlavičkou vystřelil Dívčicím vedení. Další šance Maňhalova výběru přišla po čtvrthodině hry. Ježek však Bicka nepřekonal a z následného rohu mířil Tvrzický těsně vedle. Domácí měli také své nebezpečné náznaky a ve dvou případech zachránila brankáře Maršána branková konstrukce. Když už to vypadalo, že poločas skončí těsným vedením hostí, přišla chyba v obraně, kterou nemilosrdně potrestal Ondřej Grech. První dějství tedy skončilo nerozhodně 1:1. 

Ani druhá půle vítěze neurčila

Vstup do druhého poločasu se hostujícím fotbalistům vůbec nepovedl a domácí se toho snažili využít. Po několika šancích se k odraženému míči dostal Lukáš Burda a domácí šli do vedení. Vyrovnat mohl Ježek, po souhře se Strnadem ale prostor mezi třemi tyčemi těsně netrefil. Hosty to příliš mrzet nemuselo, aktivní hra se jim za chvíli vyplatila. Centr Čuhaje přetavil ve vyrovnávací branku Michal Ježek. Vedení zařídil o dvě minuty později opět Michal Ježek, kdy ho opět našel krásným centrem Martin Čuhaj. Pomyslné razítko na vítězství hostujícího týmu mohl přidat Ježek, ale svou střelu do sítě neusměrnil. Dívčice hubený náskok bohužel neudrželi. Nedlouho před vypršením druhého dějství rozhodl o dělbě bodům z pokutového kopu Petr Vávra



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Jan Valenta (hráč): Jsme zklamaní, protože inkasovat těsně před koncem vyrovnávací branku nás mrzí. Věděli jsme, že proti Lišovu nás čeká těžký zápas. Jedná se o nepříjemné soubojové mužstvo, které dostupuje a prostoru ve středu hřiště příliš není. O to více nás mrzí, že jsme nedokázali vyhrát. Po většinu prvního a částečně druhého poločasu jsme se přizpůsobili hře soupeře, měli jsme více držet hru po zemi, hrát rychleji a přes křídelní prostory se dostávat do útoku. Dali jsme tři krásné góly a soupeři jsme opět branky darovaly. Měli jsme utkání uhrát, pro nás je to ztráta!




Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
Š. Bicek [-] - L. Burda [-] , P. Kosař [-] , M. Goldfinger [-] , M. Murčo [-] , F. Špaček [-] , P. Kandl [-] , . Průša [-] , V. Kopačka [-] , J. Vávra [-] , O. Grech [-]

TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - V. Strnad [-] , S. Rejdal [-] , Š. Hájek [-] , L. Waldhauser [-] - P. Semrád [-] , L. Tvrzický [-] , V. Valenta [-] , J. Valenta [-] , M. Čuhaj [-] - M. Ježek [-]

ŽK: 1. M. Ježek .
Hráči zápasu: M. Ježek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PILEČEK Josef - FIKTUS Miroslav (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Miroslav Baloun
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. Lišov je doma velmi nepříjemný soupeř, ale věřím, že Dívčice si poradí. Mají velkou motivaci napravit ne úplně povedený podzim.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích