0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná porazila Mladé 4:0 a je poprvé v sezoně na prvním místě


Branky


6

Fotbalisté Včelné porazili ve 14. kole III. třídy na jejich hřišti rezervu Mladého 4:0 a posunuli se do čela tabulky soutěže. Hosty poslal do vedení v prvním poločase Gruber, druhý poločas už byl na branky bohatší. Postupně se trefil opět Gruber, potom Pauch a poslední hřebíček do rakve přidal Polanský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Včelná u Českých Budějovic
Petr Křiváček (hráč): Sobotní výsledky nám jasně řekli, jak si má náš tým nastavit škeble na venkovní zápas v Mladém. Zároveň jsme soupeře vůbec nepodcenili a do zápasu jsme vstoupili opatrně. Snažili se držet míč a prokombinovat se ke gólu, bohužel terén po zimě byl tvrdý, balón hodně odskakoval od nohy a individuální akce tak skončili vniveč. Mladé mělo slibnou šanci jít jako první do vedení, když domácí hráči nedokázali nadvakrát překonat naši živou díru v bráně. Neproměněná penalta v první půli nás mrzela jen chvíli, protože o pár minut později jsme se ujali vedení gólem do kabíííny a dali tak klid na naše kopačky. Následně musím uznat, že zbytek zápasu jsme měli pod kontrolou. Přidali jsme ještě tři kousky a zápas dohráli bez zranění a v pohodě. Zápas nám ukázal, že tým táhne za jeden provaz, ale i tak stále máme pár nedostatků. Právě od toho se musíme odpíchnout a jít dál za našim jasným cílem klidný střed tabule.



Sestavy


SK Mladé B
M. Pokorný [-] - D. Račák [-] , P. Šimek [-] , T. Brozman [-] , M. Pešek [-] - M. Schuster [-] , M. Zemek [-] , L. Szojka [-] , D. Ludvík [-] - J. Vokáč [-] , T. Linhart [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
J. Žemlička [-] - P. Křiváček [-] , V. Adamovský [-] , T. Jordán [-] , O. Severin [-] - D. Tondl [-] , M. Jordán [-] , V. Šálek [-] , F. Pauch [-] - O. Polanský [-] , J. Gruber [-]

ŽK: 45. P. Šimek - 38. D. Tondl .
Hráči zápasu: J. Žemlička , F. Pauch , J. Gruber .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - HLAVÁČ Josef (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Miroslav Baloun
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. Ač bych si zcela nezaujatě samozřejmě přál, aby hosté klopýtli, tak v to moc nevěřím.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích