3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do jarní části vstoupil Týn nad Vltavou vítězně, Černý Dub zdolal 3:1


Branky


9. P. Dvořák , 47. P. Dvořák , 57. J. Meidl (p.) - 31. M. Švercl
6

V rámci čtrnáctého kola III. třídy přivítala domácí Olympie na své půdě Černý Dub, který porazila 3:1. Rozhodující branka padla až ve druhém poločase, kdy se domácí ujali vedení 2:1. O deset minut později přidal pojistku z penalty Honza Meidl. Díky vítězství se dostal Týn na pátou pozici, hosté jsou devátí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Lukáš Ponec (hráč): Po náročné zimní přípravě, kde nás trenér Adámek vůbec nešetřil, jsme se všichni těšili, až vypukne konečně fotbalové jaro, které se vrátilo po 2 leté odmlce. Na úvod nás čekal Černý Dub, kterému jsme měli co vracet za vysokou porážku z prvního soutěžního kola. Do utkání jsme vstoupili aktivněji než hosté, ale se spoustou nepřesností, což plynulo z dlouhé herní absence. Pomohl nám rychlý gól, který vstřelil Peťa Dvořák. Navýšit skóre jsem mohl já jen o pár minut později z pokutového kopu, ale to bych musel trefit zařízení. Poté zafungovalo nepopulární fotbalové pravidlo, nedáš - dostaneš. Hosté ze svého prvního útoku dokázali vyrovnat. Na začátku druhé půle nás vrátil do vedení opět agilní Dvořák. O deset minut později pečetil výhru Honza Meidl z penalty. Zápas se poté dohrál bez významnějších šancí na obou stranách. V dalším kole zavítáme do Dívčic, kde chceme potvrdit domácí 3 body.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
D. Škvařil [-] - O. Škrna [-] , S. Melnykovskyi [-] , R. Ille [-] , J. Novák [-] , V. Švík [-] , J. Herza [-] , J. Dumbrovský [-] , D. Maruška [-] , L. Ponec [-] , O. Lukeš [-]

TJ Slovan Černý Dub
R. Hauser [-] - P. Hošna [-] , M. Liebl [-] , V. Anderle [-] , J. Vančura [-] , J. Krcho [-] , M. Švercl [-] , P. Kuba [-] , J. Ludvík [-] , V. Mráz [-] , M. Frdlík [-]

ŽK: 39. P. Hošna .
Hráči zápasu: P. Dvořák , J. Meidl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FLOREK Pavel - BROM Daniel (N), KAPOUN Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Miroslav Baloun
Tip experta: remíza

Remíza. Black Dub vzal přípravu poctivě a chce se na jarní část dobře naladit. Na druhé straně domácí mohou těžit z tamního "letiště". Body se budou dělit.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů