0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky vyloupily hřiště Rudolfova B


Branky


9

V neděli 12.6. za parného letního počasí přivítal Rudolfov na svém hřišti hosty ze Žabovřesk. Ani jednomu z týmů se na jaře nedaří, tak se nedal očekávat kdoví jaký fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kudláček rozhodl

Utkání začalo opatrně ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Mladíci z Rudolfova dělali obraně soupeře problémy svým pohybem, ale skvěle hrající stoper hostů V. Hrabčák jim nedal šanci a bezpečně jim balóny odebíral. První větší šanci ke skórování měl hostující Kudláček, když po chybě domácí obrany střílel vedle tyče. Poté několikrát zahrozili domácí, ale bránu též netrefili. Jediná gólová šance utkání se zrodila ve 26. minutě utkání, kdy odpočatý a dobře vyspalý štírek L. Formánek našel milimetrově přesným pasem M. Kudláčka, který přesprintoval obranu domácích a kolem brankáře zakončil přesně k pravé tyči.

Další gól nepadl

Druhý poločas měli domácí více míč na kopačkách a snažili se o vyrovnání. Obrana soupeře však pracovala precizně. Naopak hosté hrozili z brejků a nebýt Kudláček jako Standa Tecl mohl být rozdíl v utkání daleko větší. Na dvě tutové šance mu přihrával nestárnoucí matador žabského fotbalu Martin ,,Sony“ Vašíček a je jen škoda, že to Kudláček lépe nevyřešil a nepřihrál ještě lépe postavenému spoluhráči L. Formánkovi. Ke konci zápasu už oběma celkům evidentně docházely síly a bylo vidět, že tréninkům moc nedají. Hosté bránili a domácí neměli sílu je přehrát. Utkání tak skončilo trochu překvapivou výhrou hostů 1:0 Zápas s přehledem odřídil rozhodčí Zevl, který neopouštěl svůj úkryt ve stínu stromů a jeho ostříží zrak viděl naprosto vše, ani žlutých karet nebylo potřeba.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žabovřesky
Martin Kudláček (hráč): Konečně výhra. Jsem rád, že jsme konečně vyhráli a nedostali branku. Bylo to náročné utkání po sobotním zapíjení svobody kamaráda Lukáše Simandla, kdy jsme dorazili domů v půl 5. ráno.:) Zápas skvěle odehrál stoper Víťa Hrabčák, je škoda, že se rozehrál až na konci sezony. Snad si formu přenese i do podzimu. Dále pak kluci v záloze makali a snažili se, Dejv, Cála a Jožka. Třeba takový J. Horský si fotbal plete s běžeckýma závodama a snaží se naběhat hodně kilometrů, to že nemá míč, mu vůbec nevadí.:D Samozřejmě nemůžu zapomenout taky na Míru s Velíkem, kterej standardně podává skvělé výkony jako jeho studnetky v kabinetě. :D Dále pak v obraně dobře Jenda se Šášou a vzadu to jistil neprůstřelný čaroděj M. Škaroupek. :) A to nejlepší nakonec byla ofenzivní síla v podání Formiče a Čudly, který soupeře drtili svýma kilama. :D Nejlepší výkon jara však předvedl Puky, kterej pro jistotu raději vůbec nepřijel. :)



Sestavy


SK Rudolfov B
M. Beránek [-] - D. Podhrázský [-] , A. Bajer [-] , D. Hlavatý [-] , M. Tušl [-] - D. Keřka [-] , V. Dvořák [-] , J. Tušl [-] , M. Kešner [-] - D. Říha [-] , M. Zach [-] -

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - V. Hrabčák [-] , P. Schacherl [-] - J. Hála [-] , D. Ryneš [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , J. Horský [-] , V. Caletka [-] - J. Pilný [-] , M. Kudláček [-] -

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZEVL Karel - BUCHAL Patrik (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza