1:2
(1:0)
82. D. Kočer (p.)
88. M. Prediger
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany nezvládly koncovku s Jankovem B


Branky


7. M. Pečman - 82. D. Kočer (p.) , 88. M. Prediger
9

Na hřiště Borovan zavítal Jankov B, tomu se překvapivě v posledních zápasech daří více venku než doma a chtěl to potvrdit i v Borovanech. Ty stále bojují o teoretickou šanci na třetí místo, ale potřebovali naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychle otevřeli skóre

Fotbalové utkání v Borovanech se hrálo na perfektně připraveném hřišti. Hosté z Jankova B přijeli s omlazeným kádrem. Od začátku se hrál otevřený fotbal nahoru dolu. Domácí se brzy ujali vedení, když v 7. minutě dlouhý aut Urbana našel Milana Pečmana, který nohejbalovým nákopem pravou nohou skóroval. 1:0 V 10. minutě po rychlé kombinační akci domácích po ose Němec, Bujnovský, Blažek, selhal ve stoprocentní šanci zkušený Račák. V 15. minutě se do akce dostali hosté. Po pohledné akci zakončoval Kočer, ale Svoboda byl pozorný a míč lapil. Ve 20. minutě po rozehraném rohu Urbana zahodil příležitost Struska. Ve 30. minutě podnikli hosté rychlý protiútok, ale zase se zaskvěl Svoboda. Před poločasem zahrávali domácí trestný kop, ale příležitost Bujnovského zlikvidoval Mádl. 

Poslední desetiminutovka otočila průběh zápasu

V druhém poločase začal foukat silný vítr, kteří nesvědčil domácím. Ty místo hry po zemi začali nakopávat a tím přicházet o míče. Během celého poločasu si vytvořili tři polo šance, ale se všemi si poradil brankář Jankova Mádl. Od 65. hosté zjednodušili hru a převzali otěže zápasu. Borovany nebyly schopné krýt balón a docházelo k laciným ztrátám ve středu hřiště. V 82. minutě přešel jankovský záložník přes tři borovanské hráče a byl faulován v šestnátce. K penaltě se postavil Daniel Kočer a přesnou střelou k tyči vyrovnal. 1:1 Od té doby se obě mužstva snažili strhnout výhru na svou stranu. To se povedlo hostům v 88. minutě, kdy po rychlém brejku vstřelil vítězný gól Matěj Prediger.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): První poločas byl z naší strany velmi slušný. Škoda, že jsme nedali gól na 2:0. Hosté byli fyzicky velmi dobře připraveni a hrály v Borovanech otevřený a pěkný fotbal. Velmi dobře pískala sudí Ambrožová.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - J. Alexa [-] , J. Struska [-] , B. Němec [-] , R. Pletka [-] - M. Urban [-] , N. Bujnovský [-] , M. Blažek [-] - M. Račák [-] , P. Dubec [-] , V. Frdlík [-] -

SK Jankov B
D. Mádl [-] - F. Fousek [-] - P. Stráda [-] , A. Pšenička [-] , J. Vokurka [-] , D. Kočer [-] , M. Kocian [-] , J. Beníšek [-] - O. Maxa [-] , M. Pavlík [-] , T. Bürger [-]

ŽK: 51. B. Němec , 70. V. Frdlík - 39. L. Simandl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ambrožová Hana - FAKTOR Filip (N), KOTNAUER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza