0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř vyloupila Opatov


Branky


0

Po sérii třech domácích výher bylo dobyto hřiště v Opatově. Postarala se o to Litohoř, která se alespoň na jeden den vyhoupla na třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kombinační akce přinesla gól Litohoři

Domácí nastoupili do zápasu jako favorit utkání. Předurčoval je k tomu plný bodový zisk ze svého hřiště. Do Opatova však přijel silný protivník z Litohoře, kterému se na podzim zatím daří. Utkání se od začátku hrálo s plno nepřesnostmi od obou týmů, které přineslo několik zbytečných faulů. Ve 22. minutě šel domácí Daniel na brankáře Dvořáka, ale neuspěl. Ve 29. minutě se však zrodila pěkná kombinační akce mezi hostujícím Dominikem Punčochářem a Pavlem Šťastným, kteří si několikrát vyměnili balón a druhý jmenovaný prostřelil brankáře Pavla Vlčka 0:1. Za dalších pět minut mohla Litohoř své vedení navýšit, ale brankář Pavel Vlček vytáhl dobře mířenou hlavičku Dominika Bártů.  Domácí se samozřejmě snažili o vyrovnání, ale na Ondřeje Dvořáka v brance hostí si nepřišli. Do kabin tak šla veseleji Litohoř.

I přes nervózní závěr si Litohoř vítězství pohlídala

Do druhého poločasu šli domácí se snahou otočit vývoj zápasu. Bohužel pro ně ztroskotávali stále na dobrém brankáři Ondřeji Dvořákovi. Největší šanci Opatova nevyužil v 75. minutě z další brejkové situace domácí Daniel. Jak už se blížil závěr zápasu zvyšovala se nervozita hlavně u domácího týmu. Stále nemohli dobýt hostující tvrz a naopak v 90. minutě mohli inkasovat podruhé. Bohužel Libor Coufal nevyzrál v sólové akci na domácího brankáře Pavla Vlčka. Po závěrečném hvizdu domácí neunesli porážku, za což byl odměněn Jakub Horáček červenou kartou. Výhrou se tak Litohoř vyšvihla zatím na třetí místo za Radotice, které jsou lepší jen o skóre.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, hráč Opatova: Ve vyrovnaném zápase byl nejslabším článkem rozhodčí Vala a to na obou stranách.

TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér Litohoře: Do Opatova jsme přijeli s přáním odvézt si alespoň jeden bod. V nervózním zápase plném faulů jsme naštěstí dali první gól my. S výkonem svého týmu jsem velice spokojen.



Sestavy


FK Opatov
P. Vlček [-] (46. R. Kšír [-] ) - R. Kabelka [-] , R. Novotný [-] , J. Horáček [-] , A. Konečný [-] - M. Malík [-] , J. Fortelný [-] (46. L. Kabelka [-] ) , D. Čučelin [-] , Z. Daniel [-] - M. Kravka [-] , F. Šinkovský [-]

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - R. Szabó [-] , L. Klejdus [-] , D. Bártů [-] , M. Šafrata [-] - K. Svoboda [-] , P. Šťastný [-] , D. Punčochář [-] , P. Szabó [-] - P. Obrdlík [-] , L. Coufal [-]

ŽK: 38. R. Novotný , 43. D. Čučelin , 59. A. Konečný , 90. F. Šinkovský - 20. L. Klejdus , 51. D. Bártů , 89. K. Svoboda . ČK: 90. J. Horáček .
Hráči zápasu: O. Dvořák .
Místo: Opatov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.