1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov odvezl z Žabovřesk cenné tři body


Branky


9

V sobotu 4.6. zavítal do Žabovřesk tým Římova, který bojuje o setrvání v okresu. Domácím tým chtěl konečně bodovat za tři body a hosté by taky rádi nějaký ten bod potřebný k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten se šlo za nerozhodného stavu

Utkání moc fotbalové krásy nenabídlo. Hosté se ujali vedení v 11. minutě P. Žáčkem, který po standardní situaci využil zaváhání domácí obrany a hlavou zblízka překonal Mádla v domácí bráně. Domácí se snažili o vyrovnání, ale chyběla jim dostatečná přesnost a klid. Až ve 35. minutě našel M.Velík osamoceného L.Formánka a ten obloučkem překonal J. Kothánka v brance hostů. Srovnáno 1:1.

Hosté ještě jednou udeřili

Druhý poločas nabídl stejnou podívanou jako první. Ani jeden z týmů nevěděl co s balónem a tak se hra odehrávala na středu hřiště bez ohrožení obou brankářů. Když už se zdálo že utkání skončí remízou, hosté udeřili z čistého nebe. Lehký míč směřující na branku domácích brankář neudržel a dorážející P. Trník už to měl snadné. Hosté si tak do Římova odvezli zlaté 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Martin Kudláček (hráč): Co k tomu říct....utkání se nám vůbec nepovedlo. Naše hra byla bez pohybu, nápadu......přišlo mi jako bychom ani hrát nechtěli. Komentujeme každej zákrok, rozhodnutí rozhodčího...nesoustředíme se na sebe. Zápas jsme si prohráli sami, ale neodpustím si poznámku k panu rozhodčímu. Jak rozhodčí většinou chválím tak pan Primus, byl jednoznačně nejslabší rozhodčí v této sezoně. Já chápu, že ve věku 75 let nemůže být všude, ale takhle řízené utkání z půlky není dobré. Jeho nepřesné výroky akorát zvýšily napětí na hřišti, z čehož pak vyplynuly 2 červené karty. Je mi jasné, že rozhodčích je málo, ale tohle už vážně ne.




Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - V. Hrabčák [-] , P. Schacherl [-] , D. Lukač [-] , T. Hála [-] - D. Ryneš [-] , M. Velík [-] , J. Hála [-] , L. Formánek [-] - J. Pilný [-] , M. Kudláček [-]

TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - M. Bauer [-] , M. Kopt [-] , P. Maršán [-] , T. Carda [-] , V. Tarasov [-] , R. Jánský [-] , P. Trník [-] , F. Šmíd [-] , P. Žáček [-] , R. Chyňava [-]

ŽK: 28. D. Ryneš , 57. J. Hála , 59. V. Hrabčák - 28. M. Bauer , 66. P. Žáček , 86. V. Tarasov , 88. F. Šmíd . ČK: 81. T. Hála - 81. P. Maršán .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRIMUS Miroslav - ŠTANDA Rudolf (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza