1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec přehrál domácí Borovany


Branky


10

Do Borovan dorazil tým Srubce. Borovany v minulém zápase dokázaly obrat suverénní Zliv na jeho hřišti a chtěli na to navázat i v tomto utkání. Na jaře se nim nedaří a potýkají se se zraněními. Líp ohledně lidí na tom není ani Srubec, ale ta hraje na jaře ve skvělé formě a dere se tabulkou vzhůru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hekrda vstřelil dvě branky

Utkání se hrálo za krásného fotbalového počasí. Domácí Borovany vstoupili aktivně do zápasu. Ve 4. minutě po faulu na Faktora, kopali z 20. metrů trestný kop ze strany. Dobře kopnutý přímý kop od Blažka odvrátila srubecká obrana do bezpečí. Ve 13. minutě vystihl Bujnovský rozehrávku Srubce a perfektní nahrávkou uvolnil do samostatného nájezdu Frdlíka, který s přehledem dával na 1:0 pro Borovany. V 15. minutě kopaly borovanský roh Blažkem, perfektně kopnutý roh prošel na zadní tyč, domácí útočníci totálně zaspali a už na míč nedosáhli. Ve 21. minutě hostující Srubec předvedl povedenou fotbalovou akci po levé straně, hráč se uvolnil kličkou a odcentroval na penaltu, kde zakončoval kanonýr Hekrda. 1:1. Tento moment borovanskými otřásl a znejistili na přihrávce po zemi, která se do té doby celkem dařila. Ve 23. minutě utekl po levé straně Faktor, ale hostující obrana oddálila nebezpečí na rohový kop. Roh zahrával Blažek a Pečman jen těsně minul levou tyč. V 32. minutě podnikl Srubec rychlý protiútok. Kalina přesnou nahrávkou našel kanonýra Hekrdu a ten k tyči zvyšoval na 1:2 pro Srubec. Jak se domácím na začátku dařila kombinace po zemi, tak v této části zápasu borovanský velmi znejistili a Srubec přebral otěže zápasu na svojí stranu. Poločas skončil 1:2 pro Srubec. 

V druhé polovině gól nepadl

V druhým poločase měli domácí jen dvě šance. V 55. minutě vyslal pěkný pas Alexa na útočníka Frdlíka, který v samostatném nájezdu překopl bránu a šanci zazdil. V 70. minutě borovanský Němec pěknou střelou z 30. metrů prověřil dobře chytajícího brankáře Smejkala. Srubec v druhém poločase působil jistě na přihrávce. Zahrávali spoustu standartních situací a rohů, které kopal nestárnoucí Kalina. Borovanský gólman svoboda chytal velmi jistě. Hostující Srubec se chytrou taktickou hrou a větší bojovností výhru v Borovanech zasloužil. Domácí Borovany opět doma zklamaly.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Velmi dobře pískal rozhodčí Škuthan. Nám opět chyběli hráči Pileček, Urban, Tomášek, Dubský, Vacek, Račák, Langer, Jan Vodhánil. Bohužel sestavu lepíme každý zápas, jak se dá. Oboustranně slušné utkání.

TJ Slavoj Srubec
Jiří Hanousek: Borovany v tomto zápase podaly stejně jako ve Zlivi nefotbalový výkon, ale protože to tentokrát bylo Borku jedno, tak jim NIKDO nepomohl. Borovany tak prohrály s velmi oslabeným , ale o to více bojujícím týmem ze Srubce, který má nyní k dispozici včetně náhradníků pouze jedenáct lidí. Pro Srubec jsou to zlaté tři body z venku.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - P. Tlamsa [-] , J. Alexa [-] , J. Struska [-] , B. Němec [-] , R. Pletka [-] - M. Blažek [-] , F. Faktor [-] , N. Bujnovský [-] , M. Pečman [-] - V. Frdlík [-] -

TJ Slavoj Srubec
P. Smejkal [-] - T. Král [-] , T. Zimmel [-] , R. Hanzal [-] , J. Šedivý [-] , J. Zvoňár [-] , J. Jindra [-] , T. Kroupa [-] , J. Leština [-] , J. Hekrdla [-] , P. Kalina [-]

ŽK: 37. M. Blažek - 69. P. Kalina , 73. J. Leština .
Hráči zápasu: F. Faktor - J. Hekrdla .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - HRUŠKA Miroslav (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích