Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice B si zastřílely v Kojeticích


Branky


0

 Jednoznačnou záležitostí skončil souboj dvou sousedů v tabulce, který vyšel lépe hostujícím hráčům z Šebkovic v poměru 1:6. Dobyli tak poprvé hostující hřiště. Naopak Kojetice přišly doma o neporazitelnost.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše načal Jiří Kopl

 Zápas mezi Kojeticemi a Čáslavicemi B neměl jasného favorita. Domácí však letos na vlastní půdě nepoznali hořkost porážky a hosté z Čáslavic přivezli jediný bod z Nových Syrovic, tak se  přeci jen více věřilo domácím. Prognózy však vzaly za své. Již v 6. minutě se po rychlé akci z levé strany prosadil Čáslavický střelec Jiří Kopl 0:1. Za dalších pět minut se po obdobné akci znovu prosadil Jiří Kopl a bylo to již 0:2. Domácí byli tímto úvodem notně zaskočeni a neprobrala je z letargie ani další akce, která byla jak přes kopírák stejná jak ty dvě předešlé. A i tentokrát s gólovou příchutí. Pouze autor branky se změnil. V 18. minutě jím byl Jan Vecheta 0:3. Domácí už tušili, že další bodový zisk ze svého hřiště se jim vzdaluje a ani  branka Jiřího Svobody ze 34. minuty Kojetice nenakopla 1:3. Naopak přesně do kabin poslal hosty znovu do třígólového vedení Marian Klika 1:4.

Čáslavice měly zbytek hry pod kontrolou

Do druhého poločasu vstoupili hosté znovu aktivněji, z čehož vyplynula akce ze 48. minuty, po níž byl vyloučen domácí brankář Zdeněk Kupka. Za další dvě minuty dostali domácí další ránu, když v 50. minutě rozhodl o osudu utkání Jiří Vaníček 1:5. Hosté pak měli zápas zcela pod kontrolou a nepustili domácí do žádné větší akce. Naopak sami podnikali výpady na domácí branku. V 80. minutě jeden z nich skončil málem další brankou. Po další křídelní akci se dostal míč k Janu Hanzalovi, který angličanem dostal pro některé aktéry zápasu balón za brankovou čáru, rozhodčí však tuto střelu neposoudil jako gólovou. Přece jenom se Čáslavicím podařilo vstřelit gól, o kterém nemohlo být pochyb. Na konečných 1:6 pro hosty upravil Jan Beránek.



Ohlasy k zápasu



FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér Čáslavic B: Kluci dneska odehráli velmi dobrý zápas. Po celý zápas byli aktivní, hlavně směrem nahoru. O výsledku rozhodl první poločas a to jsme ještě řadu šancí neproměnili. Takhle bych si představoval přístup i v dalších zápasech.



Sestavy


Kojetice
Z. Kupka [-] - M. Vaníček [-] , D. Sochor [-] , J. Ujčík [-] (46. M. Šimek [-] ) - M. Martenek [-] (77. P. Lampíř [-] ) , D. Vrbka [-] , J. Sedlák [-] , J. Svoboda [-] (87. J. Tůma [-] ) - L. Hnízdil [-] - T. Novotný [-] , L. Janik [-]

FK Čáslavice-Sádek B
M. Hobza [-] - M. Busta [-] (66. M. Obůrka [-] ) , P. Růžička [-] , J. Hanzal [-] - J. Vecheta [-] , J. Vaníček [-] , M. Klika [-] (46. V. Čurda [-] ) , J. Beránek [-] , L. Rubák [-] (54. P. Bednář [-] ) , A. Roupec [-] - J. Kopl [-]

ŽK: 31. L. Hnízdil , 41. T. Novotný , 54. M. Vaníček , 64. L. Janik - 65. M. Busta , 79. J. Kopl . ČK: 48. Z. Kupka .
Hráči zápasu: J. Vecheta , J. Kopl .
Místo: Kojetice. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - SVOBODA František (N), VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.