1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv ovládla šlágr kola proti Dobré Vodě


Branky


10

Ke šlágru kola došlo mezi Dobrou Vodou a Zliví. Toto utkání mohlo zamíchat pořadím na čele. Dobrá Voda hraje skvěle a dalo se očekávat, že má největší šanci obrat lídra. Navíc na vlastním hřišti, kde se nikomu nehraje dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostí

Výčet absencí hostující Zlivi byl veliký. Chyběli klíčový hráči Vlček, Zrun nebo Hrdlička a tak museli sáhnout do rezerv a povolat i bronzového extraligového hokejistu Jiřího Remtu mladšího. Studená sprcha pro domácí přišla hned v první minutě, kdy si na skvěle zahraný roh naskočil Jindřich Čejka a poslal hosty do vedení. 0:1 Následně převzali iniciativu zápasu domácí a vrhali se do útoku, ovšem žádný nebyl nějak výrazněji nebezpečný. Zliv se vrhala do brejků, ale ty také nebyli nijak nebezpečné. Ve 30. minutě se jeden takový brejk vedl pravou stranou, který vedl Neměc. Rozhodl se vystřelit a jeho střelu šikovně tečoval Matěj Fürst a míč skončil v bráně. 0:2 Pro domácí mohlo být vzápětí ještě hůře, jelikož jejich obránce zahrál ve vápně rukou a hlavní rozhodčí ukázal na puntík. Jenže do hry zasáhl asistent, který doporučil penaltu odvolat. Na Dobré Vodě bohužel chyběl VAR, a tak si nemohl hlavní celou situaci ověřit u monitoru a penaltu odvolal.

Rozhodnutí přišlo až v závěru

V druhém poločase nebylo pro domácí nic ztraceno a na hřišti to bylo znát. Vrhali se do útoku, ale zlivská obrana fungovala velmi dobře. Když už se dostali dobrovodští do zakončení, tak mířili vedle nebo jejich pokusy kryl brankář Remta. Čtyři minuty před koncem přišlo rozuzlení. Stoper Jiří Trnka se vydal na polovinu soupeře a bombou z 30 metrů vymetl šibenici Pauerovi brány. 0:3 Domácí byli za svou aktivitu odměněni aspoň gólem cti v 89. minutě, kdy se prosadil mladík Filip Záveský. 1:3 To bylo ze zápasu vše a Zliv se mohla radovat ze 17. výhry v řadě. Nadále tak vévodí tabulce Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Filip Novák (hráč): Jako tým jsme nastoupili do zapasu s motivaci vedoucí tým tabulky porazit, bohužel jsme inkasovali velmi brzo a dále jsme nebyli schopni dát gól. Předvedená hra byla slušná, ovšem fotbal se hraje na góly a těch jsme dali míň. Nezbývá nám nic jiného pogratulovat vítězi a připravit se na další zápas.

SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): Na Dobré Vodě to je vždycky těžká práce, tím spíš, že nám hlavně z obrany chyběli ti nejzkušenější. Ale ukázalo se, že máme kvalitu i na lavičce, protože obrana fungovala parádně. Pomohl nám rychlý gól, mohli jsme hrát zezadu a počkat si na brejky. A když jeden z nich vyšel, měli jsme už pohodlný náskok. Škoda, že asistent podle mě nesmyslně odvolal už odpískanou penaltu za ruku, mohlo být hotovo už do půle. Domácí se i nadále snažili, ale obrana nám fungovala opravdu dobře. Když pak před koncem vyslal stoper Trnka životní bombu do vinglu, bylo hotovo.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - P. Pajerský [-] , A. Novák [-] , J. Baštář [-] , J. Štorek [-] - P. Hoffmann [-] , T. Valenta [-] , C. Novotný [-] , F. Novák [-] - J. Marek [-] , D. Serbin [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - M. Fürst [-] , J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , T. Kučera [-] , M. Viktora [-] , P. Boubal [-] , R. Hanousek [-] , O. Bukovský [-] , J. Čejka [-] , O. Němec [-]

ŽK: 37. R. Hanousek , 68. P. Boubal , 90. T. Kučera .
Hráči zápasu: J. Trnka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - POJAR Pavel, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Tomášek

Expert: Jan Horský
Tip experta: výhra domácích

Dobrá Voda má dost mladých kluků a po našem posledním zápasu, kdy s námi měla Zliv po májce co dělat, věřím více domácím. TIP: 3:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích