2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky trápily favorita ze Zlivi


Branky


13. J. Zrun , 75. M. Fürst - 50. J. Pilný
10

Žabovřesky přijely na hřiště Zlivi v dobrém rozpoložení, když v minulém utkání konečně dokázaly vyhrát. Proti lídrovi ze Zlivi mohli jen překvapit a tak šli do zápasu s klidem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení po první půlce

Domácí vstoupili do zápasu jako favoriti, doma jsou velmi silní a střílí tu hodně branek. Ve 13. minutě to také potvrdili. Dostali se k zahrávání rohové kopu, který přesnou hlavičkou umístil do žabovřeské branky obránce Jaroslav Zrun. 1:0 Domácí si i nadále tvořili jednu šanci za druhou, ale žádnou nedokázali proměnit v gólovou radost. Brankář Škaroupka nebo nepřesná koncovka postupně zmařila příležitosti Kučery, Vlčka, Němce a další příležitosti. Hosté hráli jednoduše a mohli dát domácích lekci z efektivity, ale velká příležitost skončila jen na břevnu Rybákovi branky. Fanoušci branku již neviděli a tak se do šatny šlo za nejtěsnějšího možného rozdílu pro domácí. 1:0

Po poločase srovnal Pilný

Hosté vlétli do druhé půlky jako uragán a brzy zmrazili domácí hráče a fanoušky. V 50. minutě se dostali do ojedinělé šance Žabovřesky a útočník Josef Pilný zakončil přesně. Zliv se po vyrovnávací brance tlačila do útoku a vytvořila si několik šancí. Žádná ale neměla gólové parametry. V 75. minutě našel Hanousek Kučeru a jeho střílený centr doklepl do sítě Fürst. V dalším průběhu si Zliv už zkušeně hlídala výsledek a nepouštěla Žabovřesky k závěrečnému tlaku. Žádná další akce už neměla gólové parametry, a tak si Zliv připsala další tři body a stále se drží na prvním místě Okresního přeboru. Nutno podotknout, že se na tři body opět pořádně nadřela a ukázala, že to bude mít při cestě ke konečnému 1. místu ještě hodně těžké.  



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): Zápasy proti celkům ze spodku tabulky nám momentálně fakt nesedí. Bylo to podobné jako minule proti Úsilnému, zpočátku jsme byli jasně lepší, ale proměnili jsme jen jednu šanci z mnoha, pak soupeři chybou umožníme dostat se gólem zpět do zápasu a trápíme se až do konce. Naštěstí máme vždycky dostatek morálu na to urvat tři body, ale bylo to trápení. Žaby hrály jednoduše, ví, na co mají, často vyhrávaly souboje a kromě gólu ještě dvakrát napálily tyčku. My jsme byli fotbalovější, ale šance jsme zahazovali ještě víc. Tři důležité body ale máme a snad se v těžké personální situaci dáme dostatečně dohromady na Dobrou Vodu. Ještě bych chtěl na závěr vzkázat jednomu z hráčů soupeře, který si nešťastně a ošklivě zranil nohu, že pro něj musela sanitka, aby byl brzy v pořádku!

TJ Sokol Žabovřesky
Martin Kudláček (hráč): Vzhledem k tomu, že se utkání uskutečnilo po májce a polovina týmu nastoupila se 2 promilema a některé hráče jsme nabírali přímo u májky, jsem čekal, že nás Zliv jako aspirant na postup přejede rozdílem třídy. Ale opak byl pravdou. Musím nás pochválit za bojovnost a nasazení se kterým jsme domácí překvapili. Domácí se dostali do vedení po krásně zahraném rohovém kopu, ale to bylo z jejich strany vše. Druhý poločas se nám podařilo vyrovnat, ale po zbytečné ztrátě míče jsme inkasovali druhý a rozhodující gól. Během utkání jsme nastřelili dvakrát břevno, jednou nás vychytal domácí gólman a pár pokusů letělo mimo. Na to že má Zliv střelených 77 branek nepředvedla nic. Jejich útočníky Kučeru s Hanouskem naše obrana úplně vynulovala. Zmohli se jen na brečení a žalování, že je někdo kopl. Věděli jsme , že když budeme dostatečně agresivní, že jim naše hra nebude sedět. V čem nás ovšem předčili byli rohové kopy a standardní situace, které Hanousek zahrával precizně. S bodama ze Zlivi jsme sice nepočítali, ale prohrát jsme si za náš výkon nezasloužili. Jestě bych chtěl pochválit domácí za pěkné hřiště. Je fajn zahrát si i na trávě a ne jako u nás. :)



Sestavy


SK Zliv
M. Rybák [-] - O. Bukovský [-] , J. Trnka [-] , J. Vlček [-] , K. Jindrle ml. [-] , J. Zrun [-] , T. Kučera [-] , O. Němec [-] , P. Boubal [-] , R. Hanousek [-] , M. Fürst [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - P. Schacherl [-] , D. Lukač [-] , V. Hrabčák [-] , T. Hála [-] - M. Velík [-] , V. Caletka [-] , J. Hála [-] , D. Ryneš [-] - J. Pilný [-] , M. Kudláček [-] -

Hráči zápasu: J. Zrun - M. Velík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZEVL Karel - JINDRLE Karel (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů