2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká B porazila další tým z popředí


Branky


10

Na Hlubokou zamířil tým z Borovan, který se stále drží v popředí, ale na jaře ho sužují zranění a na Hlubokou dorazili jen ve dvanácti lidech. Hluboké se zatím daří a drtí jeden tým za druhým. Ještě vždy vyhrála a především z týmy z popředí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup domácích přinesl branku

Domácí předváděli po celý zápas výborný a především zkušený fotbal, který platil na hráče z Borovan. Od první minuty rozebírali obranu hostí především ze stran. Již ve čtvrté minutě zatáhl míč po lajně záložník a předložil míč na malé vápno Pavlovi Matáskovi, který se nemýlil. 1:0 V dalších deseti minutách měli domácí ještě dvě drobné šance, které ovšem zlikvidoval Svoboda. Ve 14. minutě se dostaly Borovany do protiútoku. Po ose Němec, Pečman předložil Bujnovskému, který tvrdou střelou z 20. metrů poškádlil brankáře, který míč vyrazil k Vojtěchovi Frdlíkovi, který vyrovnal na 1:1. Od 15. do 30. minuty měla Hluboká opět dvě šance, ale obrana a především brankář Svoboda si s ní poradily. Ve 38. minutě zahrozili opět hosté, ale Bujnovský z přímého kopu zamířil vedle. V závěru poločasu se domácí dostali do stoprocentní šance, ale opět předvedl skvělý zákrok Svoboda. 

O zápase rozhodl Novák

Ve 2. polovině nemohli nasadit Borovany nové hráče, a proto hráli zezadu na brejky. Hluboká byla stále lepší, ale už neměla tolik vyložených šancí jako v první půli. V 61. minutě se dostal do ojedinělé šance borovanský Bujnovský, ale Bublík ho vychytal. V 74. minutě zahrávali domácí trestný kop z 20. metrů. Míč si postavil Suchan, kterému se střela nepovedla, ale prošla zdí k Janu Novákovi a ten rozvlnil síť. 2:1 V 85. minutě se dostaly Borovany do šance z rohu, ale opět výrazně neohrozily branku. Vše zakončil brejk domácích z 90. minuty, který opět vychytal Svoboda. Tím zápas skončil radostněji pro domácí. Hluboká hraje ve skvělé formě a po vítězství nad Žabovřesky a Dobrou Vodou si poradila s dalším týmem z TOP6 a samotné jí momentálně patří 5. místo. Uvidíme, jak si nadále povede a třeba zamíchá s týmy na čele, jelikož v příštím kole jede na Borek. 



Ohlasy k zápasu



FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Hluboká B předvedla dobrý výkon, hrála pěkný technický fotbal se zkušenými matadory na skvěle připraveném hřišti. Z naší strany je potřeba pochválit všechny za bojovnost, ale bohužel pro nás byli domácí lepší po všech stránkách a zaslouženě vyhráli. Velmi dobře pískal rozhodčí Šafránek.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Bublík [-] - K. Jonáš [-] , K. Jandera [-] , J. Novák [-] , F. Brom [-] , J. Suchan [-] , J. Procházka [-] , M. Kudrle [-] , M. Kovařík [-] , T. Kučera [-] , V. Marek [-]

FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - J. Alexa [-] , A. Adamec [-] , B. Němec [-] , V. Pileček [-] - P. Větrovec [-] , N. Bujnovský [-] , P. Dubec [-] , J. Hruška [-] - J. Vodhánil [-] , M. Pečman [-]

ŽK: 37. K. Jandera .
Hráči zápasu: J. Novák - N. Bujnovský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - RUBICK Jiří (N), VELICKÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Tomášek

Expert: Karel Jindrle
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas bude hodně vyrovnaný a rozhodnou ho drobné chyby. Tip: 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích