Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B připravily Hornímu Újezdu první porážku


Branky


0

Až 8. kolo rozhodlo o první bodové ztrátě Horního Újezdu. A byla z toho hned porážka. Přesto Horní Újezd vede bezpečně tabulku skupiny B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čerstvý otec nahrál na úvodní gól

Fotbalisté Horního Újezdu nastoupili poprvé bez svého kanonýra Radka Durdy v základní sestavě. Domácí Přibyslavice však byli odhodláni, že tento sobotní zápas zvládnou a také hned od začátku utkání si šli tvrdě za svým. První zahozené šance Luboše Lopatáře nemusely Přibyslavice mrzet, protože v 15. minutě už vše klaplo v jejich prospěch. Volný přímý kop prodloužil hlavou před bránu čerstvý otec malé Aničky František Holub a biliárový ťukec hlavou doťukl Miloš Molák 1:0. Poté se hra trochu vyrovnala a závěr poločasu patřil hostům z Horního Újezdu, leč bez gólového efektu. Po prvním poločase měly tak Přibyslavice dobře našlápnuto k výhře nad favoritem. 

Přibyslavice B to zvládly

Ani dobrý vstup Horního Újezdu do druhého poločasu Přibyslavice nezlomil. Ve 46. minutě dokázali hosté vyrovnat, když Jiří Pivoňka poprvé a naposled prostřelil domácího brankáře Lubomíra Vejmělka 1:1. Vedení si domácí vzali zpět znovu ve 49. minutě. Po přímočaré akci se vřítil z levé strany do vápna Jan Packa, tam našel Luboše Lopatáře, který prostřelil bezmocného Pavla Hradeckého 2:1. Hosté na tuto branku nedokázali najít odpověď. Naopak v 68. minutě se po sérii narážeček mezi Masopustem a Packou dostal míč zpátky k Petru Masopustovi a hráč s tipicky fotbalovým jménem vstřelil po zemi k tyčce třetí gól Přibyslavic 3:1. Po této brance už bylo zcela jasné, že Horní Újezd poprvé v sezóně naplno nezaboduje. Domácí se již v závěru utkání viděli na oslavě svého novopečeného tatínka. První u pípy chtěl být Jan Packa, který se nechal předčasně vyloučit. To však domácím radost nepokazilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér Přibyslavice B: Musím před kluky několikrát smeknout. Utkání odmakali. Výhrou jsme si udělali krásnou sobotu. Výhru věnujeme Aničce Holubové naší nové fanynce.

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč Horního Újezdu: Domácí byli po celý zápas lepším týmem a po zásluze vyhráli. Nám se nedařilo nic a až na pár střel jsme se do žádné šance nedostali. Příští týden musíme doma zabrat.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] - J. Pojer [-] (69. P. Vaněk [-] ) , F. Holub [-] , P. Vejmělek [-] (20. J. Skrobikowski [-] ) , R. John [-] , J. Kovář [-] - L. Lopatář [-] , R. Jež [-] (78. J. Rambousek [-] ) , M. Molák [-] , J. Packa [-] - P. Masopust [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - O. Hradil [-] (46. L. Sejkora [-] ) , M. Čermák [-] , M. Veselý [-] (88. R. Durda [-] ) , J. Pivoňka [-] (77. R. Palík [-] ) , M. Novotný [-] , P. Míča [-] , F. Dvořák [-] , L. Sláma [-] , M. Veselý [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 50. J. Packa , 55. J. Kovář - 67. M. Čermák . ČK: 90. J. Packa .
Hráči zápasu: F. Holub - P. Hradecký , R. Durda .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PISLCAJK Marek - VEJMĚLEK František (N), SKÁLA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.