5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda pohodlně zvítězila nad Novými Hrady


Branky


14. T. Valenta , 14. F. Novák , 54. J. Marek , 64. J. Marek , 75. J. Marek
10

Dne 23.4. proti sobe nastoupily dva celky z rozdílných konců tabulky. Zatímco Dobrá Voda se tlačí na vrchní příčky, tak Novým Hradům se nedaří odlepit se ode dna. Už na základě postavení v tabulce se očekávalo, že body zůstanou na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna minuta pohřbila naděje hostí

První poločas začal podle očekávání. Dobrá Voda držela většinu času míč na svých kopačkách a pomocí postupné kombinace se snažila vyzrát na soupeřovu obranu. Nové Hrady sázely na protiútoky vytvářené pomocí dlouhých míčů z hloubky svého obraného pole. Nicméně osudná se pro hosty stala 14. minuta, kdy se domácí trefili hned dvakrát. Nejprve dostal Tomáš Valenta přihrávku kousek za vápnem, míč si posunul na levou nohu a po stylu brazilského kouzelníka Philipa Couthina zakroutil za zadní tyč, 1:0. Hned po rozehrávce novohradských vystihl rozehrávku Novák, kterému narazil Marek směrem na bránu. Novák se nemýlil a krásnou obalovačkou zvýšil na 2:0. Do konce poločasu se domácí i nadále tlačili do zakončení, ovšem hostující gólman držel Nové Hrady při živote a do kabin se tak šlo za stavu 2:0.

Dvacet minut Jakuba Markaa

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Dobrovodští se i nadále pomocí kombinace po zemi probíjeli skrze obranu Nových Hradů. I přes obrovské množství šancí se do tabulky střelců dostal pouze jeden hráč, a to Jakub Marek. Jeho smrtelně přesná levačka pohřbila veškeré šance k zisku bodů hostujícího týmu opakovaně 54., 64. a 75. minutě. Hattrick vykoval nejprve únikem, poté střelou zpoza vápna a poslední gól přidal opět z úniku hostujícím stoperům. Konečný stav tedy byl 5:0 a body zůstaly na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Filip Novák (hráč): Jako mužstvo jsme šli do zápasu s jasnou vidinou 3 bodů. Už od začátku jsme si věřili a na naší hře to bylo znát. Jediné, co náš výkon trochu kazilo byla hromada neproměněných šancí. Nicméně body jsme si nechali, hráli kombinačně a jsme připraveni okrást o body i týmy z vyšších příček tabulky.

TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek (hráč): Na Dobrou Vodu jsme nejeli s nějak přehnaným očekáváním a hned úvod zápasu nám dal za pravdu, že tady nám moc pšenka nepokvete. Soupeř byl ve všech ohledech lepší a na ukazateli skóre zaslouženě naskakovali na jeho straně postupně vyšší číslíčka. Sice se nám občas taky podařilo dobrovodskou obranu provětrat, ale vždy jsme skončili na velmi dobře chytajícím brankáři domácích. Gratulace zaslouženému vítězi a my musíme zkusit zase zabrat v sobotu proti Borovanům.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - A. Novák [-] , M. Chalupa [-] , C. Novotný [-] , D. Serbin [-] , P. Choboda [-] , T. Valenta [-] , J. Marek [-] , P. Pajerský [-] , J. Štorek [-] , J. Šteyer [-]

TJ Nové Hrady
M. Drbout [-] - J. Jelínek [-] - M. Zajac [-] - J. Tomášek [-] , J. Bláha [-] , M. Silmbrod [-] , A. Švejda [-] , D. Kotrč [-] , M. Chlebuch [-] , J. Stiskala [-] , M. Silmbrod [-]

ŽK: 81. P. Pajerský .
Hráči zápasu: P. Choboda , J. Marek - M. Drbout .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - MAREŠ Ondřej (N), HOFER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Tomášek

Expert: Karel Jindrle
Tip experta: výhra domácích

Dobrá Voda má mladý běhavý tým. Nepochybuji, že zápas bude v jejich režii a v pohodě vyhrají. Tip 4:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích