2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky na jaře poprvé zvítězily


Branky


10

V sobotu 23.4. přivítaly Žabovřesky na svém trávníku tým Loko B a chtěly konečně bodovat za 3 body. Ani jednomu z týmů se na jaře nedaří. Domácí získali pouhý bod a hosté body 3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kudláček se brzy prosadil

Do utkání vstoupili mnohem lépe domácí hráči, kteří z první vážnější šance dokázali skórovat. V 6. minutě se ke střele dostal J. Pilný, jeho pokus dokázal hostující brankář R. Štěpánek vyrazit na břevno, avšak na dorážku M. Kudláčka už byl krátký. 1:0  Brzké vedení nabudilo domácí hráče, kteří se dále tlačili do útoku. Další branka padla ve 25. minutě. J. Pilný vybídl ke skórování domácího kanonýra M. Kudláčka, jeho střelu směřující k levé tyči bravurvně vyrazil brankář hostí jen k nohám J. Horského a ten už si věděl rady a neomylně poslal míč do odkryté brány. 2:0. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Diváci už branku neviděli

Druhá půle toho pro oko diváka moc nenabídla. Domácí si hlídali dvoubrankové vedení a hosté neměli sílu na zdramatizování zápasu. Jejich slibně rodící se akce s přehledem ničil zkušený stoper domácích V. Hrabčák a když už něco prošlo, tak to zlikvidoval bezchybný M. Škaroupka v brance domácích. Poklidné utkání tak skončilo první jarní výhrou domácích a nutno podotknout, že zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Martin Kudláček (hráč): Jsem rád, že jsme konečně bodovali za 3 body. Tým bych pochválil za první poločas, kdy jsme dali 2 branky a byli lepším týmem. Druhá půle z naší strany byla špatná a profesorská. Utkání se povedlo V. Hrabčákovi, J. Horskému a J. Pilnému.




Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - T. Hála [-] , V. Hrabčák [-] , P. Schacherl [-] , D. Lukač [-] - J. Hála [-] , D. Ryneš [-] , M. Velík [-] , V. Caletka [-] - M. Kudláček [-] , J. Pilný [-]

TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - Z. Marek [-] , J. Zýka [-] , P. Fantyš [-] , J. Kuchař [-] - J. Weinreb [-] , V. Mareš [-] , J. Petrou [-] - M. Volák [-] , J. Růžička [-] , P. Kříž [-] -

ŽK: 56. P. Schacherl .
Hráči zápasu: J. Horský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ŠUBA Miroslav (N), SAHAN Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Tomášek

Expert: Karel Jindrle
Tip experta: výhra domácích

Popis: Na hřišti v Žabovřeskách se hraje dobře snad jen domácím a body nerozdávají zadarmo. Lokotka je potrápí, ale všechny body zůstanou v Žabech. Tip: 3:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích