0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza mezi Novými Hrady a Žabovřesky


Branky


9

V sobotu 16. 4. zavítaly do Nových Hradů Žabovřesky a chtěly si odvézt nějaký ten bod. Hostům se na jaře nedaří a domácí srdnatě bojují o záchranu. Domácí tým na jaře uhrál už 4 body, kežto hosté ještě ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli toho diváci moc neviděli

Utkání moc hezkých fotbalových akcí nepřineslo. Hosté pozorně bránili a domácí si nevěděli rady, jak na obranu hostí vyzrát. Dlouhé nakopávané míče z obou stran k úspěchu nevedly a kombinační hra po zemi se ani jednomu z týmů nedařila. Z prvního poločasu stojí jen za zmínku střela hostujícího Kudláčka, který napřáhl z 25 metrů a trefil břevno domácí brány.

Ani druhá půle branku nepřinesla

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu jako ta první. Nikdo nechtěl udělat chybu a bylo zřejmé, že utkání rozhodne jedna branka. Po nedovoleném zákroku hostující obrany, zahrávali domácí standardní situaci ze slibné pozice. Krásnou střelu domácího hráče přes zeď zastavilo až břevno. Standardní situaci na druhé straně zahráli hosté mnohem lépe a Jan Hála poslal míč do brány. Radost hostů měla však jepičí život, proti byl domácí pomezní, který viděl postavení mimo hru. Branka tak nebyla uznána a hosté s verdiktem nebyli vůbec spokojeni. Další sporný okamžik přišel záhy, kdy byl faulován hostující útočník uvnitř šestnáctky. Sudí však zákrok vytáhl na hranici vápna. Poslední slovo však měli domácí v nastaveném čase, kdy po rohovém kopu jeden z domácích trefil tyč. Utkání skončilo 0:0. Hosté si odváží první jarní bod a domácí dále živí naději na záchran



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek (brankář Nové Hrady): Zápas s Žábama to je vždycky lahůdka. Víc než pohledná fotbalová podívaná, je divákům nabídnuta prapodivná holomajzna, obohacená hromadou nesmyslných faulů a směšných simulací. Přihlížející si navíc jako bonus může i rozšířit svou slovní zásobu sprostých slov. Pro takový zápas bych doporučil dodávat kýbl s kyselinou, aby si v ní každý fotbalový fanoušek mohl propláchnout oči a měl pokoj. V těch pár minutách co se za celý zápas hrálo, tak sice třikrát zazvonila branková konstrukce, ale myslím, že bezgólová plichta této okresní čutané absolutně sluší.

TJ Sokol Žabovřesky
Martin Kudláček (hráč): Bojovné utkání plné nepřesností a zbytečných zákroků z obou stran. K uklidnění hry nepřispěl ani rozhodčí, který místama ani nevěděl co píská. Bod musím brát k vzhledem k vývoji utkání, kdy jsme mohli inkasovat branku v nastavení.



Sestavy


TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - J. Jelínek [-] - - J. Tomášek [-] , R. Brousek [-] , A. Ragaň [-] , J. Stiskala [-] , D. Kotrč [-] , A. Švejda [-] , M. Silmbrod [-] , J. Bláha [-] , M. Bican [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - V. Hrabčák [-] , P. Schacherl [-] - J. Hála [-] , J. Hála [-] , D. Ryneš [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] - M. Kudláček [-] , M. Vašíček [-] , J. Horský [-]

ŽK: 35. M. Zajac , 54. J. Stiskala , 77. M. Silmbrod - 88. J. Hála .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: GAŽÁK Josef - JELÍNEK Vítězslav (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Tomášek

Expert: Jiří Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude zatraceně těžká práce, ale kdybych zvolil jinak než na domácí tak by mě v kabině čekalo asi pěkné dusno.

Tip: výhra domácích