J. Hobza 4.
J. Svoboda 51.
J. Hobza 73. (p.)
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B konečně vyhrály


Branky


4. J. Hobza , 51. J. Svoboda , 73. J. Hobza (p.)
0

Dlouhých 286 minut čekali fotbalisté Šebkovic na vstřelený gól. Jejich střelecké prokletí prolomil až kanonýr Jan Hobza, který nasměroval svůj tým k důležitým třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecký půst domácích ukončil na začátku utkání Jan Hobza

Fotbalisté Šebkovic nastupovali do utkání s odhodláním ukončit černou sérii tří zápasů bez bodu a bez vstřelené branky. Naposledy se trefil do soupeřovy brány v 5. kole obránce Pavel Tržil, který však svému týmu chyběl díky lehčímu zranění. Protivník na ukončení této série byl více jak přijatelný. Kouty totiž ve svých třech venkovních zápasech nebodovaly a měly velmi pasivní skóre 1:15. A hned ve 4. minutě tuty prognózy potvrdil kapitán Jan Hobza, který ukončil po 286. minutách střelecký půst Šebkovic 1:0. Ten kdo čekal, že se s góly roztrhne pytel, musel být zklamán. Přesto se Šebkovičtí i nadále dostávali díky pasům za obranu do slibných příležitostí, ale vázla koncovka. Hosté nejvíce zahrozili z trestných kopů z poza šestnáctky, ale Jan Pitour se tentokrát překonat nenechal.

Výhru Šebkovic B pojistil z penalty Jan Hobza

Druhý poločas začal stejně jak ten první. Domácím se podařilo vstřelit rychlou branku. Jejím autorem se stal čerství muž na hřišti  Jiří Svoboda, který se dostal v 51. minutě k zakončení ve vápně a prostřelil dobře chytajícího brankáře hostů Ondřeje Veselého 2:0.  Tentokrát se dalo na fotbal i koukat, šancí bylo dost, převážně na domácí straně. Konečnou podobu výsledku dala 73.minuta, kdy byl ve vápně sražen pronikající Jiří Svoboda a nařízenou penaltu proměnil ve svůj druhý gól v zápase Jan Hobza. Před touto situací se hosté hodně zlobili, protože byli přesvědčeni, že průniku předcházelo postavení mimo hru, protesty však byly marné. 3:0. Ve zbytku utkání se již žádná branka neurodila a tak si mohly Šebkovice opět vychutnat radost ze závěrečného hvizdu rozhodčího.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Hobza Jan, hráč Šebkovic B: Zápas jsme mohli vyhrát i větším rozdílem, ale zahodili jsme spoustu šancí. Kouty byly zralé na víc jak tři góly.

SK Kouty B
Neuman František, trenér Koutů B: Další utkání venku, ve kterém jsme nebodovali. Naše střelecká potence na hřištích soupeřů je velmi špatná.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] (74. T. Kotačka [-] ) , L. Pecka [-] (86. M. Uhlíř [-] ) , P. Hrůza [-] - L. Havel [-] , Z. Eberl [-] (70. O. Netík [-] ) , L. Říha [-] (46. J. Svoboda [-] ) , R. Svoboda [-] , S. Zikmund [-] (82. L. Ryvola [-] ) - J. Hobza [-]

SK Kouty B
O. Veselý [-] - Z. Nováček [-] , S. Čech [-] , P. Dočekal [-] , R. Veselý [-] , Z. Zacha [-] - D. Hrubý [-] , M. Smejkal [-] (26. R. Pospíchal [-] ) , I. Kratochvíl [-] , R. Caha [-] (74. F. Neuman [-] ) - A. Dočekal [-]

ŽK: 40. S. Zikmund - 27. Z. Nováček , 73. R. Veselý , 76. P. Dočekal .
Hráči zápasu: J. Fejta , R. Svoboda - O. Veselý .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - UHLÍŘ Jiří (N), STOKLAS Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.