0:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov doma dostal bůra od Radotic


Branky


30. M. Habich , 52. S. Michal , 68. V. Liška , 81. M. Čech , 87. T. Kincl
0

Tým z Radotic zvítězil na půdě silného Opatova přesvědčivě 5:0 a prodloužil šňůru neprohraných zápasů na pět. Opatov naopak prohrál již třetí zápas v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radotice se prosadily jednou proti větru

 Oba týmy prožívají opačné období. Radotice vítězí a Opatov prohráva. Sice bývá Opatov doma silný, ale více se věřilo hostujícím Radoticím v čele s nejlepším střelcem soutěže Janem Čechem, který měl na svém kontě jedenáct střeleckých zásahů. Hrálo se za silného větru, který v prvním poločase pomáhal domácímu týmu. Přesto Radotice zahrávaly v první půli osm rohů. Domácí tlačili, ale gól jim nebyl souzen. Ve 30. minutě se po rohovém kopu dostal na hlavu míč Martinu Habichovi, který do prázdné branky otevřel skóre 0:1. Tak nakonec i přes domácí snahu šli do kabin lépe naladění hráči Radotic.

Hosté navýšili vedení až na pět gólů

 Přízeň větru dokázali lépe využít hosté z Radotic. Již v 52. minutě se po tlaku Radotic a pěkné uličce dostal míč k Stanislavu Michalovi, který překonal brankáře Radka Vlčka 0:2. V 68. minutě se dostal po přetaženém centru míč k Vlastimilu Liškovi a bylo to již 0:3. V závěru utkání se prosadili další hráči Radotic. V 81. minutě dával na 0:4 Martin Čech a v 87. minutě pečetil vysokou výhru hostů Tomáš Kincl 0:5. Radotice tak prodloužily sérii neprohraných utkání na pět.



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér Radotic: Byli jsme zaslouženě lepším týmem. V prvním poločase byl protivítr se kterým jsme se dokázali vypořádat. Chtěl bych poděkovat hráčům za jejich výkon a nasazení po celý zápas.



Sestavy


FK Opatov
P. Vlček [-] - R. Novotný [-] , J. Fortelný [-] (68. A. Švaříček [-] ) , R. Kabelka [-] - Z. Daniel [-] (79. M. Albert [-] ) , A. Konečný [-] , D. Čučelin [-] , M. Malík [-] - M. Kravka [-] , L. Kabelka [-] (81. J. Rampír [-] ) - M. Ježek [-]

TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - P. Tobolka [-] , A. Jelínek [-] , D. Kincl [-] (54. M. Tobolka [-] ) - J. Čech [-] (74. J. Nevěčný [-] ) , T. Kincl [-] - M. Čech [-] , S. Michal [-] (67. M. Novák [-] ) - M. Habich [-] (46. V. Liška [-] ) , L. Tříletý [-] (80. M. Svítil [-] ) , V. Vyhnálek [-]

ŽK: 71. P. Vlček - 27. P. Tobolka , 41. J. Čech , 63. V. Liška .
Hráči zápasu: M. Čech .
Místo: Opatov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - SPURNÝ Karel (N), KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.