Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B vyhrály zápas rezervních týmů


Branky


0

 Zápas rezervních týmů v Nových Syrovicích ovládli zcela hosté a výhrou připravili hostitele o jejich domácí neporazitelnost. Zároveň se dostaly v tabulce před svého soupeře na 5.místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roman Svoboda srovnal na poločasovou remízu.

 Šebkovice B přijely do Nových Syrovic posilněni výhrou z minulého kola. Nové Syrovice ale vstupovaly do zápasu v mírné roli favorita, poněvadž na domácím hřišti nepoznaly ještě hořkost porážky. Nedokázaly zde vyhrát přední týmy tabulky jako jsou, Radotice, Litohoř nebo Čáslavice B. A ani začátek utkání tomu nenasvědčoval, že tomu bude jinak. Zvlášť, když poslal domácí do vedení v 10. minutě Libor Kouřil, který dostal míč za obranu a sám před brankářem Pitourem nezaváhal 1:0. Domácí nejspíš tento moment uspokojil, čehož začali pomalu, ale jistě využívat hosté. Ve 30. minutě tak bylo vyrovnáno. Po odraženém balónu na hranici velkého vápna se dostal k balónu aktuální Hráč kola Roman Svoboda, kličkou se ještě zbavil jednoho protihráče a po jeho střele do šibenice, by skončila kdejaká uklizečka bez práce 1:1. Domácí ani tento moment neprobral, až jim z toho začalo zvonit v uších, po nastřelených kostrukcích jejich branky. První jejich stabilitu vyzkoušel ve 35. minutě Jiří Svoboda hlavou do břevna a ve 42. minutě z testného kopu Josef Holčapek. Nové Syrovice tak mohli být rádi za nerozhodný poločasový výsledek.

Šebkovice vyhrály vysoko díky závěrečné koncovce

Druhý poločas domácí tým nepoučil. Jejich pár šancí bezpečně pochytal Jan Pitour, a tak se začali opět prosazovat Šebkovice. V 64. minutě Jan Hobza nahrával před branku, kde dorazil balón do branky Josef Holčapek a otočil vývoj utkání ve prospěch hostů 1:2. Domácí Syrovice byli tímto stavem zaskočeni, ale alespoň vyrovnat jim v tomto zápase nebilo souzeno. V závěru utkání se snažili otevřít hru, čehož využil hostující útočník Jan Hobza, který dostal míč za obranu a ze strany prostřelil přízemní střelou Františka Zavadila k levé tyči 1:3. Byla to jeho již devátá trefa sezóny, která ho přiblížila na pouhé dva zásahy od nejlepšího střelce Jana Čecha z Radotic. Závěrečnou tečku za vydařeným Šebkovickým odpolednem udělal svojí druhou brankou v zápase Roman Svoboda, který se zbavil v 90. minutě dvou hráčů Syrovic a zavěsil 1:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí Šebkovic B: Z počátku bylo utkání vyrovnané, ale po vyrovnávací brance jsme začínali být lepší. Několik šancí jsme nevyužili, ale v závěru utkání nám to tam začalo konečně padat, takže s výsledkem i hrou jsme spokojeni.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - M. Ferdan [-] , R. Janoušek [-] , J. Lang [-] (57. V. Procházka [-] ) , D. Jenerál [-] , L. Kouřil [-] , L. Růžička [-] , D. Růžička [-] (46. O. Sosnar [-] ) , J. Vlček [-] , J. Weidenthaler [-] , V. Tříletý [-]

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] - L. Havel [-] , Z. Eberl [-] (89. D. Bílek [-] ) , R. Svoboda [-] , S. Zikmund [-] , L. Ryvola [-] , M. Roupec [-] - J. Hobza [-] , J. Svoboda [-] (61. D. Kašpárek [-] ) -

ŽK: 90. J. Weidenthaler - 15. J. Fejta , 54. J. Holčapek , 80. R. Svoboda .
Hráči zápasu: R. Svoboda .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PISLCAJK Marek - BINDER Jan (N), KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.