Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil remízou


Branky


0

Zápas jako na houpačce  byl k vidění v Horním Újezdu. Hosté v závěru promarnili dvoubrankový náskok, aby alespoň v nastavení vybojovali cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočily dvěma góly domácí Újezd

Úvodní minuty utkání patřily domácím, kteří z tlaku vytěžili první roh utkání. Čermák posunul na krátko Kresovi, který svou střelou protáhl hostujícího brankáře. V osmé minutě šli domácí do rychlého protiútoku tři na jednoho, ale Durda špatnou přihrávkou tým o šanci připravil. V 10. minutě se hosté radovali z vedoucí branky, když Coufal z boku postupoval sám na Hradeckého a prostřelil, 1:0. Zaskočení domácí jakoby na hřišti nebyli a hosté si vytvářeli šance. Z jedné z nich ve 20. minutě zazvonilo břevno domácí branky. V 28. minutě se krásně uvolnil domácí Čermák, ale sám před brankářem nedokázal vsítit. Z následného protiútoku kopali hosté roh, na který nejvýše naskočil Kabashaj, který poslal hlavou míč o břevno, 0:2. Domácí se dostali do tempa zápasu pomocí standartek, z jedné z nich po Durdově centru nedokázal Řezáč prostřelit brankáře. Z následné dorážky neuspěl ani Zvěřina.  V 36. minutě zahrával přímý kop z 30 metrů Durda, který s námahou brankář vyrazil na roh. O jeho rozehrání se postaral Čermák, který posadil míč na hlavu Kresi a ten se nemýlil, 1:2. Domácí mohli hned za 2 minuty vyrovnat, to když Řezáč přiklepl míč Zvěřinovi, který hlavou trefil pouze tyč a tak se šlo do kabin za stavu 1:2. 

Divoký závěr přinesl remízu

Do druhého poločasu domácí nastoupili s jasným cílem, otočit výsledek. V 54. minutě mohlo být veseleji, to když po závaru před hostující brankou propálil, vše, co mu stálo v cestě Míča, ale míč již předtím zavadil o proslulé „Hornoújezdské dráty“ a tak nemohla být branka správně uznána. V 69. Minutě měl velkou šanci na kopačkách Coufal, ale trefil pouze tyč. V 74. minutě po krásném sklepnutí Durdy mohl vyrovnat střídající Novotný, ale z dobré pozice minul. Domácí to mrzet nemuselo, minutu na to hodil dlouhý aut Durda na volného Ošmeru, který krásně nahrál Čermákovi, který celou akci vyšperkoval přihrávkou pod sebe na volného Kučeru a ten z vápna trefil přesně za tyč 2:2. V 85. minutě měli hosté dobrou příležitost na skórování, po faulu zahrávali přímý volný kop z 16 metrů, ale z dobré pozice Svoboda nedokázal trefit bránu. Když už se zdálo, že utkání skončí 2:2 tak v 89. Minutě Pinter zahrál ve vápně rukou a rozhodčí nařídil penaltu, kterou s přehledem proměnil Durda, 3:2. Hosté v poslední minutě nakopli míč do vápna, který domácí obrana nedůrazně odkopla a z následného centru ze strany vyrovnal na konečných 3:3 Kabashaj.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: „ Vůbec jsme nechytili začátek utkání, a brzo prohrávali 0:2. Až pak jsme se probrali a začali hrát. Výsledkem toho byl obrat utkání, který jsme bohužel neudrželi. Je to stále dokola, sráží nás individuální chyby v podobě neproměněných šancí, a dnes bohužel i v obraně. Utkání skončilo asi spravedlivou remízou. Více než ztracených dvou bodů mě mrzí spíše ztracení dvou zraněných klíčových hráčů, u kterých to vypadá na delší čas .

TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér: Chtěli jsme si odvést alespoň jeden bod, což se nám podařilo, ale podle vývoje zápasu jsme mohli i vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - R. Durda [-] , P. Míča [-] , M. Řezáč [-] (55. M. Veselý [-] ) , M. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] (66. M. Novotný [-] ) , K. Kresa [-] , M. Zvěřina [-] , M. Veselý [-] , M. Ošmera [-] , J. Kučera [-]

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - R. Szabó [-] , L. Klejdus [-] , D. Bártů [-] - D. Punčochář [-] - K. Svoboda [-] - J. Pintér [-] , A. Kabashaj [-] , K. Svoboda [-] , P. Obrdlík [-] , P. Šplíchal [-]

ŽK: 58. J. Pivoňka , 63. P. Míča , 70. M. Čermák - 61. L. Klejdus , 62. P. Obrdlík , 89. J. Pintér , 89. O. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Kučera - A. Kabashaj , K. Svoboda .
Místo: Horní Újezd. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOVÁŘ Antonín - KUBA Kamil (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.