J. Blacha 20. (p.)
J. Blacha 25. (p.)
J. Švejda 85.
3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 10:15

23.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu posledních se zrodila remíza, Libčeves sestupuje


Branky


20. J. Blacha (p.) , 25. J. Blacha (p.) , 85. J. Švejda - 38. V. Holý , 51. M. Polák , 60. M. Polák
5

V sobotním dopoledním zápase nastoupila proti sobě dvě aktuálně nejslabší mužstva lounského okresního přeboru a úroveň hry tomu také odpovídala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Žiželice se dostaly do dvoubrankového vedení, když po faulech na Michala Panského v pokutovém území rozhodčí Baranek nařídil pokutové kopy. K jejich exekuci se postavil kapitán Žiželic Jan Blacha a oba s přehledem proměnil. Těsně před poločasovou přestávkou snížil po rychlém protiútoku Vladimír Holý, který ještě na podzim oblékal dres Žiželic. Nutno poznamenat, že hosté z Libčevse měli v první části ještě dalších pět vyložených příležitostí ke vstřelení branky, nicméně do šaten obě mužstva odcházela za stavu 2:1.

 

Ani po přestávce se obraz hry nikterak nezměnil, domácí dovolili hostům spoustu dalších šancí a ti je na rozdíl od prvního poločasu již dokázali proměnit a během úvodní čtvrthodinky zcela otočit skóre ve svůj prospěch, když se v 51. a 60. min. gólově prosadil Miroslav Polák. Domácí působili bezradným dojmem a ke srovnání stavu jim nepomohla ani, již třetí penalta v jejich prospěch, která byla nařízena po faulu na Františka Tamchynu. Míč si na značku 11m kopu postavil opět Jan Blacha, ale tentokrát již hostující brankář Karel Čáp střelu směřující opět po jeho pravé ruce vystihl a zneškodnil. Až v samém závěru utkání srovnal na konečných 3:3 střídající Josef Švejda přesnou hlavičkou k tyči bezmocného brankáře hostí. 

 

AUTOR: Jaroslav Feciškanin



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, předseda TJ Žiželice: " V tomto zápase jsme podali nejslabší výkon sezóny a můžeme jen díky štěstí děkovat za to, že jsme z něho dokázali vytěžit aspoň jeden bod. Doplácíme na velmi úzký kádr hráčů, který je po celé jaro poznamenán zimními odchody a mnohými zraněními. Někteří fotbalisté musí nastupovat i s nedoléčenými zraněními a podle toho to také na hřišti vypadá. Zbytek sezóny musíme nějak se ctí dohrát a po jejím skončení nás čeká spousta práce s doplněním týmu. Nutně potřebujeme minimálně pět až šest hráčů k tomu, abychom na podzim odehráli soutěž na odpovídající úrovni a nebyli v ní jen do počtu. O postup do 1.B třídy bojují tři týmy: 1. SEKO Louny B s 55 body na kontě, na druhém místě Buškovice, které ztrácí pouhý bod a na třetím místě Černčice s 52 body. Ty si svou velmi výhodnou výchozí pozici velmi zkomplikovaly domácí víkendovou prohrou s rezervou divizních Loun, ale zcela jistě se ještě budou chtít o šanci postoupit do krajské soutěže ve zbývajících třech kolech poprat. Jistým sestupujícím z okresního přeboru je po remíze s naším týmem Libčeves. Z 1.B třídy soutěž nejspíše doplní Krásný Dvůr, který tabulku uzavírá se ziskem pouhého jediného bodu. A v neposlední řadě musím zmínit Holedeč, hrající třetí třídu, která si postup se značně nabitým hráčským kádrem určitě nenechá ujít. Její sobotní zápas sledoval nevídaný počet 270 diváků..."




Sestavy


TJ Žiželice
J. Singer [-] - A. Davydau [-] , M. Soukal [-] , T. Večeře [-] , M. Leustean [-] (60. J. Švejda [-] ) - J. Blacha [-] , O. Černý [-] , N. Tudor [-] , M. Panský [-] - R. Němec [-] , F. Tamchyna [-]

AC Libčeves
Z. Leinvebr [-] , M. Nový [-] , M. Matouš [-] , V. Záleský [-] - A. Jonák [-] (87. A. Haraus [-] ) , P. Štěrba [-] (70. M. Toms [-] ) , M. Polák [-] , P. Bezemek [-] (84. J. Rudl [-] ) - J. Benda [-] (59. T. Sedlák [-] ) , V. Holý [-] , K. Čáp [-]

ŽK: 30. J. Blacha - 35. V. Holý , 54. J. Benda , 70. P. Bezemek , 75. T. Sedlák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARANEK Tomáš - ČERNÝ Zdeněk, FECIŠKANIN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích