Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř si zastřílela v Předín


0

Fotbalisté Litohoře deklasovali Předín na jeho hřišti a zařadili se těsně za vedoucí duo Radotice-Lipník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si získali slibný náskok

Do Předína přijela Litohoř, která v posledních dvou zápasech uhrála remízy, ale s kvalitnímy celky, takže se o nějakou velkou ztrátu nejednalo, zvlášť, když se jí čelo tabulky vůbec nevzdálilo. Předín ovšem také remizoval, a to na hřišti Přibyslavic, které například dokázaly porazit Horní Újezd. Litohoř přijela k zápasu s jediným střídajícím hráčem, kterým byl trenér Pavel Šplíchal. Litohoř nechtěla ponechat nic náhodě a začala hrát aktivní hru a výsledek se brzy dostavil. Ve 13. minutě vybojoval Karel Svoboda balón, obehrál dva protihráče a před brankou našel Petra Obrdlíka, který sice s problémy, ale přece dostal míč za Haškova záda 0:1. Za čtyři minuty už to bylo 0:2, zásluhou Josefa Pintéra. Ten převzal balón na dvacetipěti metrech a jeho rána pod břevno skončila v síti. Poločasovou pojistku dal ve 44. minutě po závaru před brankou Karel Svoboda 0:3.

Radost hostům pokazilo zranění jejich brankáře

Ve druhém poločase se hostům nadále dařilo střelecky. Ve 49. minutě se z trestného kopu asi z dvaceti metrů trefil Ladislav Dolanský a bylo to již 0:4. Potom se zranil v jednom z mála soubojů před brankou Litohoře jejich brankář Ondřej Dvořák, kterého tak musel vystřídat hráč z pole Josef Pintér. V 63. minutě přidal na 0:5 po nedorozumění v obraně z nulového úhlu střelou pod břevno Libor Coufal 0:5. V 75. minutě si připsal gólovou přihrávku dnes hrající trenér Pavel Šplíchal, který kolmicí mezi obránci našel na penaltě Karla Svobodu a ten střelou k tyči upravil na 0:6. V 77. minutě se z levé strany prosadil Dominik Punčochář, který prostřelil brankáře Haška 0:7. V 88. minutě pak Karel Svoboda dosáhl hattricku, když po přihrávce Libora Coufala vymetl domácí šibenici 0:7.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vybíral Kamil, vedoucí: Zápas se nám nepovedl. Soupeř si výhru zasloužil.

TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér: Před zápasem jsme měli problémy se sestavou a obavy jak zápas dopadne. Ve druhém poločase jsme už soupeře jasně přehráli a byl z toho jednoznačný výsledek.



Sestavy


Předín
P. Hašek [-] - D. Píša [-] , M. Šindelář [-] - P. Šindelář [-] (60. P. Šindelář [-] ) , T. Vrbka [-] - - Z. Kreuz [-] , D. Veleba [-] , D. Bouda [-] , P. Šindelář [-] (16. V. Kos [-] ) , P. Šplíchal [-] (79. J. Šindelář [-] ) , P. Pivoňka [-]

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] (62. P. Šplíchal [-] ) - L. Klejdus [-] , R. Szabó [-] , J. Trávníček [-] , D. Bártů [-] - L. Coufal [-] , J. Pintér [-] , K. Svoboda [-] - P. Obrdlík [-] - L. Dolanský [-] , D. Punčochář [-]

Hráči zápasu: K. Svoboda , J. Pintér .
Místo: Předín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIKART David - EIS Jiří (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.