Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín v závěru rozhodl o vysoké výhře


Branky


0

Fotbalisté Koněšína, kteří se zachránili v loňské sezóně vstoupili do soutěže nečekaně vysokým vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vstřelili obě mužstva po brance

V červnu se Koněšín už loučili se třetí třídou, ale zázraky se občas dějí a na jeden takový Koněšín po sezóně spoléhal. Minulou sezónu Koněšín sice zakončil na sestupovém předposledním místě, ale i přesto nadále hraje trojku. Jak to? Náměšť to nepřihlásila, Dukovany šly dobrovolně do čtverky a tak, aby byl zachován avizovaný počet 14 celků i pro nadcházející sezónu, padal nakonec jenom poslední celek. Loňská sezóna ale musí být varovným prstem pro všechny. Při pokračování v dosavadním  herním projevu s ohledem na zeštíhlení trojek pro příští sezónu na 12 celků bych už podobné kóma nemusel přežít…o to těžší bude případné zachování příslušnosti na současné úrovni. Po prvním zápasu nové sezóny to pro Koněšín ovšem zatím vypadá vesele. Zdá se, že si hráči uvědomili důležitost situace. A když se přes léto trochu posílí, tak je najednou z čeho vybírat a zdravá konkurence zatím funguje… První podzimní zápas Koněšín při třicetistupňovém dusnu začal aktivněji a výsledkem byl poměrně brzký první zápis do listiny střelců. O ten se postaral ze sousedních Hartvíkovic hostující Vlk, kdy dokázal zužitkovat ostrý centr z levé strany – 1:0. Jenže další šance v podobě Pospíšilovi a Svobodovi střely ještě zlikvidoval skoky hodnými dvacetiletého jinocha téměř padesátník Škarabela v brance hostů. Zhruba po půl hodině hry se Rouchovanům dokonce podařilo srovnat skóre. To další veterán v sestavě hostů Dvořák si počkal na ten správný okamžik a takovou ukrytou střelou vyrovnal na 1:1. První ohrožení branky Koněšína a hned malá pohroma. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

V poslední čtvrthodině Koněšín čtyřmi brankami rozhodl

Do druhé půle Koněšín poslal čerstvou krev, ale i přes další příležitosti se skóre ne a ne pohnout. Hodina hry pryč a vypadalo to, že by se Rouchovanům mohl klidně povést podobný husarský kousek a z ničeho zase udeřit…jenže na to neměli tentokrát vepředu potřebnou kvalitu. Trpělivost růže přináší a Koněšínu jedna taková vykvetla  třináct minut před koncem. To další letní posila Malý pálil sice ostře, ale ne nechytatelně, ale brankář hostů tentokrát svůj tým nepodržel a míč prošel za jeho záda – 2:1. Tento okamžik se nakonec ukázal jako rozhodující. Jestli se hostům dosud dařilo držet solidní výsledek, tak po tomto gólu odpadli a ve zbývajícím čase inkasovali ještě třikrát. Nejprve se prosadil další novic v sestavě Štěpán Dvořák, kdy po Ševcově centru ukázal svůj důraz, pak se prosadil také střídající Ševčík, kdy dokázal do prázdné branky uklidit nesobeckou přihrávku od Malého do velkého a skóre pak v poslední minutě uzavřel právě Pavel Malý, kdy další svoji tvrdou střelou zahrál gólmanovi na housličky. Zápas to byl pro Koněšín povedený. Gólově se prosadili všechny tři letní posily Koněšína do pole a ta čtvrtá v brance toho moc ukázat nemusela. 



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Lukáš Špaček, trenér Koněšína: Dneska jsem spokojený. Podali jsme kolektivní výkon a zaslouženě vyhráli. Rozhodla asi druhá branka z kategorie těch šťastných, po které soupeř odpadl.

1.SK Rouchovany
Radek Pasterný, trenér Rouchovan: Dopředu jsme byli dneska neviditelní. Do kolen nás dostal druhý gól po chybě našeho zkušeného brankáře. Pak už odpadla i obrana a debakl byl na světě.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-] , L. Karásek [-] , J. Pospíšil [-] (86. M. Loukota [-] ) - P. Vlk [-] (77. D. Pokorný [-] ) , M. Svoboda [-] (46. M. Ševčík [-] ) , T. Konečný [-] , L. Konečný [-] (46. J. Chalupa [-] ) - P. Malý [-] , T. Sýkora [-] (60. Š. Dvořák [-] )

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Jelínek [-] , R. Škarabela [-] (80. M. Fiala [-] ) , S. David [-] , L. Ludvík [-] - J. Dvořák [-] , D. Fiala [-] (60. J. Maša [-] ) , P. Pachr [-] , D. Křístek [-] - D. Polášek [-] , R. Havelka [-]

Hráči zápasu: L. Karásek - P. Jelínek .
Místo: Koněšín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.