4:1
(2:0)
53. P. Malec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí výhra Budišova-Nárameč


Branky


0

Zápas rezervních týmů zvládl lépe tým z Budišova.Rudíkov porazily zaslouženě 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do dvoubrankového vedení

V loňském roce skončil Budišov-Nárameč v poklidném středu tabulky a i letos se nechce namotat do sestupových vod i proto, že by se letos měly třetí třídy zeštíhlit na dvanáct celků. Pro nováčka soutěže Rudíkov-Trnava to jistě nebude snadná sezóna. Samotný zápas se začal hrát ve velkém horku a obě jedenáctky již před výkopem mohly ždímat propocené dresy. Postupně se proto oba celky začaly zastřelovat. První, kdo lovil ze své sítě míč byl hostující brankář Rudíkova-Trnavy Robert Savara. Zavinila to vedoucí trefa domácího útočníka Jana Sedláčka. Vstřelený gól pomohl, aby se hra ještě více otevřela, čehož využila opět domácí. To se prosadil ve 35. minutě Lubomír Jura. Hosté se také snažili, ale David Kostelecký se dokázal se všemi situacemi vypořádat. Do kabin se tak šlo za vedení 2:0 pro Budišov-Nárameč. Fotbalisté Rudíkova-Trnavy museli jistě v kabině popřemýšlet, jak odčarovat prokletí domácí brány.

Druhý poločas si domácí pohlídali

Občerstvení určitě prospělo všem hráčům. Jejich tempo nepokleslo, což v takovém teple nebylo určitě snadné. Nejvíce to pomohlo hráčům z Rudíkova-Trnavy. V 57. minutě dokázal Pavel Malec zdramatizovat průběh utkání. Naštěstí pro domácí Budišov-Nárameč nebyl tento gól osudný. Budišov-Nárameč opět vrhl všechny síly do útoku a odměnou jim za to bylo opět dvoubrankové vedení. Zasloužil se o to v 65. minutě Kamil Průša. Rudíkov-Trnava už ale neměl síly, aby odpověděl další kontaktní brankou. Naopak v 75. minutě zasadil pověstný hřebíček do rakve Tomáš Obůrka. To definitivně otupilo snahu Rudíkova-Trnavy o závěrečný tlak. Domácí tým už také vicítil, že je rozhodnuto a zbytek utkání se již dohrával v polklidném tempu. První podzimní body tak zůstaly v Budišově.



Ohlasy k zápasu



FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér FK Rudíkov-Trnava B: V prvním zápase jsme zaplatili nováčkovskou daň. Chyběla souhra a hlavně důraz. K tomu pár hráčů na dovolené. Uvidíme jak budeme pokračovat dál.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - P. Suchánek [-] , O. Kazda [-] , O. Doležal [-] , J. Mezlík [-] - K. Průša [-] , V. Beránek [-] , T. Obůrka [-] (84. D. Pavlíček [-] ) , L. Jura [-] - M. Sedláček [-] (77. M. Šmíd [-] ) , J. Sedláček [-] (56. A. Rybníček [-] )

FK Rudíkov B
R. Savara [-] - T. Doležal [-] , J. Eliáš [-] (70. M. Marek [-] ) , L. Ondračka [-] , J. Hlůšek [-] - M. Pitor [-] , J. Zahradník [-] , P. Malec [-] , T. Klíma [-] - V. Buďa [-] , M. Mezlík [-] (87. K. Mašek [-] )

ŽK: 45. M. Sedláček .
Hráči zápasu: L. Jura .
Místo: Nárameč. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.