1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník úvodní zápas doma prohrál


Branky


0

Béčko Hrotovic si vyšláplo na loňského účastníka Okresního přeboru. Na jeho hřišti dokázaly vyhrát a to i přesto, že první gól vstřelil domácí Březník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky inkasovaly po selhání obran

 Loňský účastník Okresního přeboru z Březníku nastoupil k úvodnímu zápasu sezóny s výhodou domácího prostředí. Loni sestoupil smolně z dvanácté příčky, která bohužel pro něj znamenala pád do nižší soutěže. Zápas se začal hrát v úmorném horku, tak jako každý tohoto víkendu. Utkání bylo od začátku vyrovnané. Šance se střídaly na obou stranách, ale jak domácí brankář Vlastimil Zedníček, tak i hostující gólman Hrotovic Martin Virgl všechny ošemetné chvíle před svými bránami zneškodnily. Přesto se ve 27. minutě dostali do vedení borci z Březníku. Po chybě Hrotovické obrany se dostal k míči Vojtěch Rybníček a tak toto selhání hostů potrestal. Naštěstí se z toho Hrotovická obrana nesesypala a ve zbytku utkání již nekapitulovala. Naopak ve 38. minutě Hrotovičtí dokázaly vyrovnat. Celá akce začala od skvělého brankáře Hrotovic Martina Virgla. Jeho výkop prodloužil Horák, který vyslal do úniku Pavla Padělka. Ten se střelou na vzdálenější tyč mohl se svými spoluhráči radovat z vyrovnávajícího gólu. To byla také tečka za prvním poločasem.

Pavel Padělek rozhodl z kraje druhé půle

 Hned úvod druhého poločasu přinesl další radost hostům z Hrotovic a smutek domácím fanouškům. Běžela 47. minuta, míče se zmocnil ve středu hřiště Marek Hrůza a kulatý nesmysl si popotáhl na levou stranu hřiště, odkud krásným centrem po zemi našel ve vápně Pavla Padělka, který se nemýlil. Tento moment domácí Březník zmrazil. Dlouho se dostával z toho jak brzy přišel o své vedení. Čas neúprosně plynul. Žádné velké gólové šance závěr utkání nepřinesl. Přesto si alespoň domácí tým vytvořil závěrečný tlak, ale obrana Hrotovic již žádný zkrat nepřipustila a tak se první tři body stěhují do Hrotovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Nováček, trenér Březníka: Do utkání jsme nastoupili s mnoha hráči v týmu. Absence některých klíčových hráčů základního kádru bylo znát. Přesto nás do vedení dostal Vojta Rybníček, který je oporou našeho týmu. Bohužel jsme vedení neudrželi a soupeř nás našimi chybami potrestal. Příště snad budeme v silnější sestavě.

Sokol Hrotovice B
Svoboda, trenér Hrotovic B: Domácí šli do vedení po naší chybě v obraně. Naštěstí jsme dvěma góly dokázali zápas otočit a závěr zápasu už jsme si pohlídali. Chtěl bych hráčům poděkovat za bojovný výkon a že dokázali otočit nepříznivý vývoj utkání.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - J. Chadim [-] , P. Flesar [-] , J. Dvořáček [-] , P. Sobotka [-] - J. Krupička [-] , M. Flesar [-] , M. Požár [-] , D. Křivánek [-] - V. Rybníček [-] , J. Franěk [-]

Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - J. Dufek [-] , M. Harant [-] , O. Harant [-] , D. Kunčík [-] (90. T. Novotný [-] ) - M. Hrůza [-] , M. Holoubek [-] , J. Čtvrtníček [-] , P. Padělek [-] (90. J. Virgl [-] ) - M. Horák [-] (81. L. Dvořák [-] ) , Z. Kovář [-] (70. J. Sláma [-] )

Hráči zápasu: V. Rybníček - J. Čtvrtníček , P. Padělek .
Místo: Březník. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.