2:1
(1:1)
19. M. Laš
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice úvodní zápas zvládly


Branky


0

Po sestupu do nižší soutěže dokázaly Třebenice otočit nepříznivě se vyvíjející zápas a získaly tak první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

Ve velkém horku padly dvě branky

Po sestupu z Okresního přeboru se představili fotbalisté z Třebenic proti béčku Rapotic. Zápas se hrál jak jinak než za úmorného vedra, které panuje v celé České republice. Velké sucho se také podepsalo na kvalitě hřiště. Především však na výkonech samotných hráčů. Jejich pohyb po hřišti připomínal spíše konec sezóny než její začátek. Přesto domácí měli o něco více ze hry. Ale šance které měli zůstaly nevyužity. To také dokázal potrestat v 18. minutě nejlepší hráč hostujících Rapotic Milan Laš. Domácí obrana jej nedokázala uhlídat a po centrovaném míči z pravé strany prostřelil brankáře Svobodu. Vzápětí se Třebenice snažily o rychlé vyrovnání. Jejich střelecké pokusy však většinou končily mimo bránu Rapotic. Když už se zdálo, že poločasový výsledek bude překvapivě příznivější pro hosty, vyšla Třebenicím akce, která rozehřála již tak rozpálené fandy domácích miláčků. Ve 40. minutě totiž přišla pěkná kombinační akce. Pavel Smílek předložil Tomáši Ondráčkovi balón jak na zlatém podnosu a ten nekompromisně zavěsil.

Tři góly rozhodly o výhře Třebenic

Po jistě vydatném občerstvení vstoupili do druhého poločasu Třebenice s touhou zápas rozhodnout co nejdříve. Tím také začal festival zahozených šancí Tomáše Ondráčka. Hned ve 48. minutě se domácí útočník dostal tváří v tvář brankáři Sobotkovi, ale neuspěl. To samé se opakovalo v 65. minutě. A do třetice Tomáš Ondráček opět sám před hostujícím brankářem selhal. To se mohlo domácím vymstít, ale naštěstí přišel skvělý tah domácího trenéra Ladislava Hrbáčka. Ten poslal na trávník čerstvého Pavla Vrbku zvaného Vrbička, který se mu odměnil vítěznou brankou. V 70. minutě kdy byl na hřišti jen pár sekund, zužitkoval centrovaný míč z pravé strany. Vstřelená branka Třebenice uklidnila a po zbytek utkání měla hru zcela pod kontrolou. Hosty z Rapotic, kteří už ani neměli sílu vyrovnat, domácí k ničemu nepustili. Naopak některé náznaky na zvýšení skóre zůstaly nevyužity. Cenné tři body tak zůstaly v Třebenicích a pozápasové pivečko ve vyprahlých hrdlech domácím určitě chutnalo.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér Třebenic: Na velmi špatném terénu nebyla naše hra dobrá. Pro oko diváka nebylo utkání tak pohledné. Bylo hodně nakopávaných míčů. Určitě bychom se chtěli prezentovat lepší hrou, než která byla dnes k vidění. Přesto děkuji hráčům, že utkání dokázali otočit, což nebylo v tak horkém počasí jednoduché.

FC Rapotice B
Kovařík Karel, trenér Rapotic B:



Sestavy


Horácký klub Třebenice
M. Svoboda [-] - V. Fiala [-] , J. Jaroš [-] , L. Buchal [-] , J. Fiala [-] - M. Machát [-] , T. Ondráček [-] , L. Svoboda [-] (75. P. Vrbka [-] ) , K. Řezáč [-] (79. R. Kunce [-] ) - J. Bárta [-] , P. Smilek [-] (84. M. Ondráček [-] )

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - J. Miko [-] , L. Man [-] , O. Žvachula [-] , D. Slaný [-] - M. Michálek [-] , M. Dobeš [-] , A. Chatrný [-] , K. Kovařík [-] - L. Podpěra [-] (46. J. Tesař [-] ) , M. Laš [-] (46. P. Horák [-] )

ŽK: 40. T. Ondráček , 65. K. Řezáč - 30. M. Laš .
Hráči zápasu: M. Machát - M. Laš .
Místo: Třebenice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.