Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín se dostal do čela


Branky


0

Divoká přestřelka v Budišově znamenala výhru Koněšína, který se dostal do čela soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Koněšín

Po loňské katastrofální sezóně, prožívá Koněšín znovuzrození. Oba domácí zápasy s přehledem vyhrál a chtěl svoji formu prodat v utkání proti Budišovu-Nárameč i na venkovním hřišti. Utkání začalo vyrovnanou hrou. Domácí si vypracovali několik slibných standartek, ze kterých se jim nepodařilo vstřelit branku. Koněšín se dostal v polovině prvního poločasu pouze ke dvoum standartkám a vlivem nedůslednosti v bránění domácí obrany Štěpán Dvořák a Petr Vlk poslali hosty do vedení 0:2. Výkon Budišova šel herně i psychicky dolů. V 36. minutě se z toho oklepali kontaktní brankou Matěje Sedláčka. Snížení bylo docíleno po dlouhém autovém vhazování do pokutového území, při kterém došlo k prodloužení balónu na již zmíněného Sedláčka, který zakončil tečovanou střelu do brány.

Budišov už nestačil vyrovnat

Do druhé půle nastoupili domácí velmi dobře a soupeře do ničeho nepustili. Měli i herní převahu, ale trápila je koncovka. Koněšín hrál na brejky a jeden takový proměnil v 59. minutě Štěpán Dvořák. Domácím se však podařilo za tři minuty snížit Lubomírem Jurou po další tečované střele. V 70. minutě vstřelil gól po ojedinělé návštěvě v domácím pokutovém území Pavel Malý. Po několika domácích šancí v 83. minutě vykřesal šanci Pavel Karas. Vyrovnat se však domácím nepodařilo. 



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč z.s. B
Piňos Petr, trenér Budišov-Nárameč B: Soupeř přijel z velmi obměněným a posíleným kádrem. Viděli jsme vyrovnané utkání kterému by slušela remíza.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér Koněšína: Myslím si, že domácí měli mírnou optickou i herní převahu a byli více na míči. Rozhodla naše větší produktivita v zakončení a také to pověstné srdíčko.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč z.s. B
D. Kostelecký [-] - P. Suchánek [-] , O. Doležal [-] , K. Průša [-] , J. Mezlík [-] - M. Dobrovolný [-] (77. P. Karas [-] ) , L. Jura [-] , V. Beránek [-] , D. Věžník [-] (82. M. Šmíd [-] ) - M. Sedláček [-] (88. A. Rybníček [-] ) , J. Sedláček [-] (63. D. Pavlíček [-] )

TJ Koněšín
M. Janda [-] - M. Pokorný [-] , L. Karásek [-] , J. Pospíšil [-] , P. Zahradníček [-] - M. Loukota [-] (46. L. Konečný [-] ) , P. Malý [-] (82. D. Dvořák [-] ) , T. Konečný [-] , T. Sýkora [-] (67. J. Chalupa [-] ) - Š. Dvořák [-] (78. M. Ševčík [-] ) , P. Vlk [-] (89. Z. Řezáč [-] )

ŽK: 44. O. Doležal - 47. P. Zahradníček .
Hráči zápasu: K. Průša - P. Vlk .
Místo: Nárameč. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.