Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B daly venku znovu pět gólů


Branky


0

V minulém kole Rapotice B úspěšně dotáhly čtyřbrankovou ztrátu v Pyšli k remíze. Také v Rouchovanech zvrátily nepříznivý vývoj ke třem bodům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rouchovany získaly v poločase vedení

Zápas dvou týmů ze spodu tabulky přinesl divokou přestřelku se šťastným koncem pro hosty. Začátek utkání byl téměř vyrovnaný. Oba celky se teprve zastřelovaly. Ve 20. minutě se však po hrubé chybě Rapotické obrany dostal k míči Petr Pachr a otevřel skóre utkání. Ve 22. minutě to bylo po stejné situaci 2:0. Zmatku v obraně hostů tentokrát využil Martin Věžník. Naštěstí mají Rapotice ve svých řadách ostrostřelce Milana Laše, který dvěma slepenými brankami dokázal vyrovnat. Rouchovany se však s tímto stavem nechtěly smířit a po již třetí hrubce Rapotic se jim to podařilo. Tentokrát to byl ve 36. minutě Dominik Polášek. Domácí tak šli do kabin v lepším rozpoložení. 

Rouchovany ve druhé půli odpadly

Po obrátce však zmrazil ve velkém horku domácí borce Radim Strašák 3:3. Tento gól nabudil hosty, který chtěly otočit výsledek ve svůj prospěch. Pomáhalo jim i to, že domácím Rouchovanům začaly docházet síly. Rozhodující gól tak vsítila Rapotická modla Milan Laš 3:4. Zaznamenal tak druhý hattrick za sebou. V 80. minutě dokonal dílo Petr Matoušek. Rapotice B si tak odvezly ze dvou venkovních zápasů čtyři body a deset vstřelených branek. Zároveň se posunuly v tabulce před svého hostitele. 



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Maša Jiří, hráč Rouchovan: Po vyrovnané první polovině se šlo za stavu 3 : 2 do kabin. Po nástupu na druhou polovinu bylo vidět na domácích úbytek sil a Rapotice svými protiútoky ukázaly jak se mají proměňovat šance.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí Rapotic B: Druhé venkovní utkání v řadě jsme chtěli zvládnout za tři body a navázat tak na bod, který jsme v závěru utkání vydřeli v Pyšelu. Na své si přišli především diváci, ale naše obranná hra byla špatná, a to zejména v první půli. Soupeře jsme po celý poločas přehrávali ve středu hřiště, ale dvěma hrubkami jsme jej pustili do vedení. Když už se nám podařilo poměrně brzy srovnat, tak nás srazila další chyba při bránění. Druhý poločas už byl z naší strany lepší a svou převahu jsme zúročili i díky hattricku Milana Laše.



Sestavy


1.SK Rouchovany
O. Konvalina [-] - P. Jelínek [-] , J. Maša [-] , L. Ludvík [-] , R. Havelka [-] - M. Fiala [-] , M. Věžník [-] , D. Křístek [-] , J. Dvořák [-] (80. M. Fiala [-] ) - D. Polášek [-] (66. D. Svoboda [-] ) , P. Pachr [-]

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - K. Kovařík [-] (86. J. Kolek [-] ) , D. Slaný [-] , L. Man [-] , M. Jašek [-] - P. Matoušek [-] , T. Laš [-] (14. A. Chatrný [-] ) , M. Michálek [-] (89. A. Kolařík [-] ) , P. Císař [-] - R. Strašák [-] , M. Laš [-]

ŽK: 33. P. Matoušek , 33. M. Jašek , 67. R. Strašák .
Hráči zápasu: M. Věžník - M. Laš .
Místo: Rouchovany. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.