1:1
(1:1)
18. J. Nestr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel opět nevyhrál


Branky


24. D. Horký - 18. J. Nestr
0

Oba týmy v minulém kole získaly po bodu. Zatím co Mohelno bod získalo, Pyšel promrhal čtyřbrankový náskok. Remíza z tohoto utkání znamená, že Mohelno opět hořkost porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mohelno rychle odpovědělo

Mohelno přivítalo Pyšel, který už potřebuje zabrat. S jediným bodem uzavírá konec tabulky. První poločas byl od začátku vyrovnaný. Hráči z Mohelna však měli balón více na kopačkách. První radost z gólu patřila hostům z Pyšel. V 18. minutě se dostali do přečíslení, které využil hlavičkou Jan Nestr 0:1. Radost však měla jepičího trvání. Ve 24. minutě zahrával přímý kop David Horký. Jeho střelu zastavila až síť Kučerovi brány. Do konce poločasu se už nic závratného nestalo.

Pavel Dvořák minutu před koncem odmítl výhru Pyšel

Ve druhém poločase se střídaly šance na obou stranách, ale bez vyložených tutovek. Ke konci zápasu se oba týmy snažily strhnout vítězství na svoji stranu. V 80. minutě se vydal na výlet zadák Mohelna Michal Kerndl, který se dostal do bezprostřední blízkosti branky Pyšel. V poslední chvíli hasil požár stoper Šoukal. V 89. minutě mohl rozhodnout Pavel Dvořák, kdy po nahrávce od Jaroslava Tůmy před brankou ztroskotal na Václavu Ležákovi. S nerozhodným výsledkem nemohlo být spokojeno ani jedno mužstvo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Kerndl Michal, hráč Mohelna: V prvním poločase jsme měli míč více na kopačkách. Dokázali jsme rychle odpovědět na branku hostí. Ve druhé půli měli obě mužstva šance na vstřelení branky.

TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér Pyšel: První poločas byl celkem vyrovnaný. V druhém poločase měly oba týmy výhru na dosah. Naši největší tutovku spálil v závěru Pavel Dvořák.



Sestavy


TJ Mohelno
V. Ležák [-] - M. Kerndl [-] , P. Šanda [-] (55. T. Jeřábek [-] ) , F. Staněk [-] , J. Sladký [-] - A. Mohelský [-] , M. Foretník [-] (86. J. Outulný [-] ) , D. Horký [-] , Z. Hrubeš [-] - T. Vostal [-] (22. P. Štěpán [-] ) , P. Horký [-]

TJ Sokol Pyšel
M. Kučera [-] - O. Adam [-] , R. Šoukal [-] , D. Šabacký [-] , I. Nováček [-] - D. Kudrna [-] , J. Tůma [-] , J. Nestr [-] , L. Tůma [-] - D. Pištora [-] (37. P. Dvořák [-] ) , M. Štrosz [-]

ŽK: 59. A. Mohelský , 83. Z. Hrubeš - 56. M. Štrosz , 87. D. Kudrna .
Hráči zápasu: D. Horký - J. Nestr .
Místo: Mohelno. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.