1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice se výhrou vyšvihly do čela


Branky


0

Třebenice si výhrou v Trnavě připsaly tři body, které z nich udělaly vedoucí tým III. třídy skupiny A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trnava neudržela vedení

První poločas měl vyrovnaný průběh. Většina hry se odehrávala ve středu hřiště. Letos snad už poslední úmorné vedro ničilo všechny hráče. Domácí hráči byli od začátku aktivnější. Díky tomu, se dostal do šance Dominik Jašek, zakončení mu nevyšlo. Druhou šanci po chvíli už Dominik zvládl. Vedení domácích i pro sporné ofsajdové postavení Dominika vyvolalo vlnu vzteku v řadách hostí. Jak málo stačí a jak se rychle projevuje frustrace u týmu, který sestoupil z dvojky a najednou prohrává v Trnavě.  Hosté přestali hrát. Radši se hádali. Trnava toho však nevyužila. Naopak hosté po chybě v Trnavský obraně vyrovnali. Do velké šance se dostal ještě Miloš Mezlík, jeho dělovka šla bohužel přímo do brankáře Třebenic. Na druhé straně se po chybě Vojty Budi dostal do brejku útočník Třebenic. Šel však s míčem až příliš blízko k Lukášovi a ten souboj ustál lépe. 

Třebenice otočily zápas

Do druhého poločasu nastoupil za ne úplně zdravého Ondračku, Tomáš Malý z Trnavy. Hned v úvodu měli hosté dvě šance. Domácí je díky Lukášovi přežili. Tahle varování bohužel Trnavě nestačila. Nedůraz Tomáše Malého stačil hostím ke vstřelení druhého gólu. Hra Trnavy je zatím ještě utrápená a těžkopádná. Nedaří se jim vytvářet gólové situace, vázne přechod do útoku. Domácí dokázali Třebenice zatlačit. Akce Trnavy však končily ještě před šestnáctkou. Celá útočná činnost nefungovala. Navíc Tomáš Ondráček vyslal šikovnou skrytou střelu a Lukáš Liška byl bezmocný 1:3. Třebenice zavřely svoje pokutové území a čekaly na konec. Domácí se nevzdali. Vojtěch Buďa se dostal do velmi nadějné pozice. Třebenice však mají kvalitu i v brance a tak to Buďa nezvládl. Zápas dohrávala Trnava na půli soupeře, bez gólového efektu.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér FK Rudíkov-Trnava B: První poločas byl vyrovnaný jak výsledkem, tak hrou. Třebenice jsme dokázali zatlačit, ale nefunguje útočná činnost.

Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér Třebenic: První půle byla vyrovnaná a šance na obou stranách. Hrálo se nahoru dolu. Podržel nás brankář Aleš Nykl. Po změně stran soupeř fyzicky odpadl. Skóre mohlo být i vyšší.



Sestavy


FK Rudíkov B
L. Liška [-] - R. Savara [-] , Z. Caha [-] , L. Ondračka [-] , T. Klíma [-] - D. Jašek [-] , J. Zahradník [-] , M. Pitor [-] , P. Malec [-] - V. Buďa [-] , M. Mezlík [-]

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - V. Fiala [-] , M. Ondráček [-] , P. Smilek [-] , L. Hrbáček [-] - J. Fiala [-] , R. Kunce [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] - K. Řezáč [-] , P. Vrbka [-]

ŽK: 40. P. Malec , 59. R. Savara - 29. T. Ondráček , 63. P. Smilek .
Hráči zápasu: A. Nykl , J. Jaroš .
Místo: Trnava. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.