Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři góly Dominika Poláška znamenaly výhru Rouchovan


0

Překvapivě snadnou výhru si přivezli fotbalisté Rouchovan ze hřiště čtvrtého týmu tabulky FC Budišov-Nárameč B. Největší měrou se na tom podílel útočník hostů Dominik Polášek, který zařídil všechny branky svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rouchovany si vytvořily slibný náskok

Zápas začal velmi vyrovnaným herním projevem. Postupem času si Budišov vytvořil převahu a několik šancí. Bohužel pro ně se jim nepodařilo žádnou proměnit.  Opět se projevilo fotbalové přísloví "Nedáš dostaneš". V 18. minutě s ojedinělého brejku dal úvodní branku Dominik Polášek. Budišov se nenechal tímto gólem ovlivnit a dál okupoval branku soupěře. Produktivita domácích byla na bodu mrazu. Ve 27. minutě opět Rouchovany překvapily ojedinělým brejkem a zvýšily na rodzíl dvou branek opět zásluhou Dominika Poláška 0:2. I s tímto výsledkem se odcházelo do kabin.

Polášek řádil i po změně stran

Budišov měl v plánu do druhé půle na soupře vlétnout a alespoň snížit na rozdíl jednoho gólu. Bohužel je soupřeř překvapil a dal jim při jejich velkém tlaku dva góly. Ve 47. a 49. minutě to byl střelec dne Dominik Polášek. Výsledek navozující rozdíl třídy Budišov však nesrazil do kolen a dále je okupoval, ale výborné zákroky gólmana Lubomíra Škarabeli a střelecká smůla nevedla ke snížení výsledku utkání. Budišovu se už nepodařilo vstřelit alespoň čestný úspěch, který by si určitě zasloužily. Závěrem lze konstatovat, že domácí hráli fotbal a hosté dávali góly a byli velmi efektivní v koncovce. 



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč B
Sedláček Jan, asistent trenéra Budišov-Nárameč B: Ve velmi pozměněné sestavě jsme soupeře herně přehrávali. Soupeř hrál na brejky, které velmi efektivně po našich chybách proměňoval. Neskutečně jsme se trápili v koncovce a proto jsme prohráli nedůstojným výsledkem.

1.SK Rouchovany
Maša Jiří, trenér Rouchovan: Odjeli jsme do Budišova v téměř kompletní sestavě a doufali, že se fotbalově chytíme. První polovinu hrál Budišov fotbal a my jsme stříleli góly. Ve druhé polovině jsme se snažili více kombinovat a přidat ještě nějaký gól. To se povedlo a celý tým makal dle našich představ. Obrana nepustila Budišov do zakončení a skvělý Jelínek na stoperovi likvidoval pokusy soupeře. Střelecky se chytil Dominik Polášek, který dal všechny góly. Pochvala celému týmu za předvedený výkon.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
J. Sedláček [-] - P. Suchánek [-] , O. Kazda [-] , O. Doležal [-] , J. Mezlík [-] - D. Pavlíček [-] , T. Obůrka [-] , M. Dobrovolný [-] (87. P. Doležal [-] ) , D. Věžník [-] (66. A. Rybníček [-] ) - P. Karas [-] (50. K. Průša [-] ) , L. Jura [-]

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Jelínek [-] , M. Fiala [-] , L. Ludvík [-] , R. Škarabela [-] - P. Pachr [-] , P. Vala [-] (76. D. Fiala [-] ) , D. Křístek [-] (83. R. Kalina [-] ) , O. Konvalina [-] (57. J. Dvořák [-] ) - M. Věžník [-] , D. Polášek [-]

ŽK: 54. J. Sedláček , 78. O. Kazda .
Místo: Nárameč. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.