2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník opět zvítězil


Branky


0

Dvě chyby Radkovských hráču rozhodly o tom, že tři body si připíší domácí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březník poslal do vedení Vojtěch Rybníček

    Do zápasu nastoupily Radkovice se změnou v útoku. Místo Pekárka nastoupil Nedvědický. Úvod zápasu patřil hostujícím hráčům. Do první šance se dostal Macháček tváří v tvář s domácím gólmanem, ale bohužel neuspěl. Již v 6. minutě museli hosté poprvé střídat. Zraněného  Nedvědického vystřídal Roupec. Hrál se útočný fotbal na obě strany a diváci museli být spokojeni. Čekalo se kdo udělá první chybu. Ta přišla ve 40. minutě, když si hostující obránce Růžička neštastně šlápl na balón. Domácí hráč našel neobsazeného Rybníčka a poprvé se měnilo skóre. Do poločasu hosté mohli vyrovnat, ale nastřelili jen břevno.

Domácí si pojistili výhru z penalty

Druhý poločas začali lépe hosté. Nakopávané balóny prodlužoval výborně hrající Roupec na Macháčka. V 70. minutě přišla další chyba Hofmana, který místo přihrávky zvolil kličku a ztratil balón. Domácí hráči postupovali ve třech na osamoceného stopera Hloucha, ten při snaze odebrání balónu fauloval ve vápně a rozhodčí neváhal písknout penaltu, ke které se postavil opět Rybníček a zvýšil na 2:0. Poté se zápas jen dohrával.   



Ohlasy k zápasu



SK Radkovice
Míča Jiří, trenér Radkovic: Domácí vyhráli zaslouženě. Byli dříve u balónu. Nám všechno strašně dlouho trvá a děláme chyby. Také u některých hráčů postrádám více bojovnosti a musí hrát trošku srdíčkem jinak to prostě nejde. Můžu jen doufat, že se naše hra výrazně zlepší jinak v této soutěži nemáme co dělat.



Sestavy


TJ Sokol Březník
M. Franěk [-] - M. Dvořáček [-] , J. Dvořáček [-] , P. Sobotka [-] , M. Nabytý [-] - J. Krupička [-] , M. Flesar [-] (89. T. Boudný [-] ) , M. Stříž [-] (82. R. Sobotka [-] ) , L. Rybníček [-] - V. Rybníček [-] , V. Franěk [-] (71. J. Musil [-] )

SK Radkovice
V. Štolz [-] - T. Hejda [-] , M. Hlouch [-] , M. Nováček [-] , T. Růžička [-] (60. J. Malý [-] ) - J. Pekárek [-] , R. Odstrčil [-] , J. Hofman [-] (67. V. Kočí [-] ) , M. Hruška [-] (53. V. Zahradník [-] ) - K. Nedvědický [-] (9. R. Roupec [-] ) , A. Macháček [-]

ŽK: 51. J. Dvořáček , 70. M. Nabytý - 29. J. Pekárek , 77. M. Hlouch .
Hráči zápasu: V. Rybníček - R. Roupec .
Místo: Březník. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.