2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Třebenice doma ztratily


Branky


0

Vedoucí tým soutěže Třebenice měl možnost navýšit své vedení před svými pronásledovateli v tabulce. Měl k tomu výhodu domácího prostředí, leč nevyužil ji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebenice stihly vyrovnat do šatny

Valeč přijela do Třebenic s touhou po zisku alespoň jednoho bodu, což se jí nakonec podařilo. Utkání se hrálo před slušnou návštěvou stopadesáti diváků na velmi špatném a nerovném terénu. Proto se nehrál příliš pohledný fotbal. Oba celky nakopávaly balóny do šestnáctky, ale bez větší šance. Úvodní branka padla v 18. minutě. Po rozehraném trestném kopu chybovala domácí obrana, kterou potrestal Martin Melkes 0:1. Domácí se s tímto stavem nehodlali smířit a snažili se o steč branky Valeče. Z několika šancí se urodila až ta ve 44. minutě, kdy se po úniku prosadil Tomáš Ondráček 1:1. Více už první poločas nenabídl.

Oba týmy daly gól a ještě se červenalo

Druhá půle začala náporem domácích. Ve 49. minutě trefil dokonce Tomáš Ondračka břevno Mackovi branky. V 53.minutě Smilek v tutové šanci hlavou těsně minul. Pravidlo nedáš, dostaneš platilo o minutu později. Z protiútoku se prosadil Milan Veselý , který využil zaváhání v obraně 1:2. Domácí opět přebrali iniciativu a v 60. minutě Pavel Vrbka z dobrých 25 metrů vyrovnal 2:2. V 68. minutě musel předčastně do sprchy Martin Ludvík z Valeče, který uviděl červenou kartu za nemístné řeči. Domácí však přesilovou hru nedokázali využít. Žádná velká šance už nebyla k vidění. Všechny akce končily před vápnem a tak zápas skončil nerozhodně, což může stát Třebenice vedení v tabulce.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér Třebenic: Hrálo se na špatném terénu. Byl to podprůměrný zápas s množstvím nepřesných nahrávek. Určitě náš nejmíň povedený zápas. Remíza je spravedlivá.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér Valeče: První poločas vyrovnaný. Škoda inkasované branky v úplném závěru. Ve druhé půli měli domácí navrch, hrozili jsme z brejků. Po jednom z nich jsme šli do vedení. Domácí dokázali vyrovnat a po vyloučení našeho hráče jsme remízu ubránili. Hráčům musím poděkovat za velkou bojovnost. Bohužel druhou půli absolutně nezvládl hlavní rozhodčí.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - R. Kunce [-] (71. M. Dobrovolný [-] ) , M. Ondráček [-] (85. L. Svoboda [-] ) , M. Machát [-] , P. Smilek [-] - T. Ondráček [-] , J. Bárta [-] , J. Fiala [-] , J. Jaroš [-] - P. Vrbka [-] , K. Řezáč [-] (61. F. Ondráček [-] )

SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] , J. Ludvík [-] - M. Dufek [-] , M. Kopuletý [-] (50. J. Žalkovič [-] ) , M. Melkes [-] , D. Cabejšek [-] (88. L. Jarolímek [-] ) - M. Veselý [-] (72. V. Chládek [-] ) , M. Ludvík [-]

ŽK: 37. T. Ondráček , 79. J. Bárta - 51. M. Veselý , 67. M. Dufek . ČK: 68. J. Ludvík .
Hráči zápasu: M. Machát - M. Ludvík .
Místo: Třebenice. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.