Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:15

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel zahrál výborný druhý poločas


Branky


16. J. Tůma , 46. R. Šoukal , 50. J. Tůma , 54. D. Kudrna , 59. R. Šoukal (p.) , 72. P. Dvořák , 77. J. Tůma - 12. J. Kučera , 76. M. Salák
0

Pyšel se dostal na poslední místo v tabulce a už potřeboval naplno zabodovat. Soupeřem jim však byla rezerva Hrotovic, která byla v tabulce na třetím místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pyšel prohrál první poločas a hrál v deseti

Pyšel před sezónou směle prohlašoval, že chce okupovat ty nejvyšší pozice. Po čtyřech kolech, kdy jim patřila poslední příčka však své plány musely přehodnotit. Pyšel ani tento zápas nezačal dobře. Ve 12. minutě po asistenci Davida Floriána vypíchl míč Tomáš Kučera, který se klikou zbavil obránce a zasekávačkou k levé tyči otevřel skóre. Domácí se na štěstí z této situace brzy probrali a v 16. minutě se prosadil svou první, ale ne jedinou brankou v zápase Jaroslav Tůma 1:1. Hosté však měli míč více na kopačkách čehož využil v 34. minutě Tomáš Hadraba, aby poslal Hrotovice znovu do vedení 1:2. Ve 38. minutě se začervenalo před očima Iva Nováčka, který si pustil pusu na špacír. Tyto dvě události mohly opět výsledkově ublížit domácímu týmu. Do kabin tak šli veseleji hosté z Hrotovic.

Po návratu z kabin Pyšel rozjel gólový festival

Co se dělo v útrobách kabin nejspíš věděli jen samotní aktéři utkání, ale oslabení hráči z Pyšel se do svého protivníka zakousli tak, jako by týden neobědvali. Hned ve 46. minutě se prosadil krásně hlavou ve vzduchu Radek Šoukal a bylo vyrovnáno 2:2. V 50. minutě ve prospěch Pyšel zaúřadoval hlavní rozhodčí Lukáš Kuba. Nejdříve gól Jaroslava Tůmy z ofsajdové pozice neuznal, aby po chvíli svůj verdikt poopravil ve prospěch domácích 3:2. V 54. minutě opět skórovali domácí a to zásluhou Dalibora Kudrny 4:2. Divokou domácí čtvrthodinku ukončila v 59. minutě proměněná penalta, kterou proměnil Radek Šoukal 5:2. Všechny tyto domácí branky padly v jejich oslabení. Počet sil byl vyrovnán v 62. minutě, když šel po druhé žluté kartě vyzkoušet teplotu domácích sprch Michal Škoda. Pyšel pokračoval v proměňování gólových příležitostí. V 72. minutě dal již na 6:2 Pavel Dvořák. V 76. minutě po zaváhání brankáře Michala Kučery Hrotovice snížily díky střídajícímu Michalu Salákovi na 6:3. Poslední domácí trefu zařídil v 77. minutě Jaroslav Tůma, který využil nákopu za obranu s pomocí větru a pod brankářem Martinem Virglem vsítil svoji třetí branku v zápase 7:3. V 84. minutě se na hokejových 7:4  po zblokované střele prosadil Tomáš Hadraba. První výhru v sezóně si tak konečně mohli vychutnat i hráči z Pyšel.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubrt Daniel , trenér Pyšel: Dnes se zápas nevyvíjel pro nás moc dobře. Vyloučení našeho hráče nás kupodivu semklo a začali jsme se střelecky prosazovat. Doufám, že nás tento zápas nakopne.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí Hrotovic B: v prvním poločase jsme byli lepší na balónu. Druhou půli jsme již po několikáté nezvládli.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
M. Kučera [-] - R. Šoukal [-] , P. Dvořák [-] (78. J. Hejátko [-] ) , L. Šoukal [-] , D. Šabacký [-] - I. Nováček [-] , L. Tůma [-] , D. Kudrna [-] , D. Pištora [-] (39. L. Kadlec [-] ) - J. Tůma [-] , S. Dvořák [-] (51. L. Sobotka [-] )

Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - M. Škoda [-] , J. Dufek [-] , J. Čtvrtníček [-] , T. Hadraba [-] (87. A. Kovář [-] ) - O. Dobrovolný [-] , M. Horák [-] (76. J. Virgl [-] ) , J. Kučera [-] (83. ) , O. Harant [-] - Z. Kovář [-] (67. M. Salák [-] ) , D. Florian [-] (54. D. Denemarek [-] )

ŽK: 82. L. Kadlec - 24. M. Horák , 58. M. Škoda , 90. T. Novotný . ČK: 38. I. Nováček - 62. M. Škoda .
Hráči zápasu: J. Tůma - D. Florian , O. Dobrovolný .
Místo: Pyšel. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.