Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice B zachránily bod v závěru utkání


0

Až střídající Dominik Denemarek zajistil dvě minuty před koncem jeden bod pro Hrotovice B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy daly po dvou brankách

Domácí Hrotovice chtěly odčinit vysokou hokejovou porážku z Pyšel v poměru 4:7 a pustily se do svého soupeře zhurta. Již v 6. minutě si zakřičela gól hrstka nejvěrnějších fanoušků. Úspěšným střelcem byl Martin David. Domácí tým byl stále lepší a hosté hrozili pouze nakopávanými míči. Vyrovnávající gól padl ve 20. minutě po standardní situaci, kterou využil Radim Strašák. Ve 26. minutě hosté otočili výsledek ve svůj prospěch krásnou střelou z otočky do šibenice. Úspěšným střelcem  byl Rudolf Zezula 1:2. Domácí se s tímto stavem nechtěli smířit a do konce poločasu se jim podařilo vyrovnat. Ve 44. minutě se s přispěním gólmana Sobotky prosadil Ondřej Dobrovolný.

Dvě minuty před koncem vyrovnal Denemarek

Do druhého poločasu chtěli domácí výsledkově odskočit svému soupeři leč byli to naopak hosté z Rapotic, kteří šli v 50. minutě opět do vedení. Gól padl po závaru Rapotic. Domácím se dvakrát nepodařilo odkopnout balón a Radim Strašák s přispěním domácího Ondřeje Haranta o tyč skóroval. Domácí byli tímto vývojem utkání zaskočeni a dlouho trvalo, než se z této situace oklepali. V závěru utkání vyvinuli na soupeře tlak, který přetavil v 88. minutě ve vyrovnávající branku střídající Dominik Denemarek, který využil nedůslednost Rapotické obrany. I přesto byl bod pro domácí Hrotovice zklamáním.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, trenér Hrotovic B: Neproměnili jsme mnoho šancí. Hosté hráli na nakopávané míče. Podařilo se nám pouze vyrovnat.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí Rapotic B: K zápasu do Hrotovic jsme odjížděli v kombinované sestavě a pouze s jedním náhradníkem. Naše hra byla založená na obranném bloku a protiútocích. Bohužel jsme inkasovali hned z první střely Hrotovic na branku. Domácí sice byli aktivnější, snažili se kombinovat, ale nám se perfektně povedly dva brejky a skóre jsme otočili. Je škoda, že jsme dostali branku do šatny po hrubé chybě v obraně i proto, že jsme ještě některé nadějné akce nevyužili. Ve druhé půli jsme se díky proměněné penaltě dostali do vedení, ale opět jsme nedokázali přidat další branku a zvýšit na 4:2. O výhru jsme přišli až dvě minuty před koncem, díky velké individuální chybě Petra Matouška. Mrzí mne, že jsme spoustu nadějných akcí nedokázali využít díky nepřesné finální přihrávce. Mohli jsme sice i prohrát. Hrotovice měly velké šance, ale po průběhu zápasu je pro nás remíza spíše ztrátou.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] (46. V. Škoda [-] ) - J. Dufek [-] , J. Čtvrtníček [-] , O. Harant [-] , M. David [-] - J. Kučera [-] , O. Dobrovolný [-] , D. Kunčík [-] (84. J. Sláma [-] ) , T. Hadraba [-] - Z. Kovář [-] (50. M. Salák [-] ) , L. Škoda [-] (65. D. Denemarek [-] )

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - L. Man [-] , R. Zezula [-] (26. ) , J. Tesař [-] , K. Kovařík [-] - R. Strašák [-] , P. Matoušek [-] , M. Dobeš [-] , P. Císař [-] - M. Laš [-] , S. Binka [-] (89. A. Kolařík [-] )

ŽK: 19. L. Škoda , 63. O. Dobrovolný , 87. O. Harant , 90. D. Denemarek - 71. L. Man , 85. R. Zezula , 89. P. Matoušek . ČK: 90. R. Strašák .
Hráči zápasu: M. David - J. Tesař .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.