1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel se rozjíždí


Branky


82. D. Jašek - 8. J. Nestr , 45. J. Tůma , 50. J. Nestr
0

Výkon Pyšel má stoupající tendenci. První dva zápasy prohra, další dva remíza a poslední dvě utkání skončily vítězstvím Pyšel. Naopak Trnava již zůstala čtvrtý zápas bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tůma navýšil vedení hostů

Další zápas a zase stejný výsledek pro Trnavu. Na začátku soutěže to vypadalo, že se do obranných řad Trnavy začlení mládí v čele s Milošem Hlůškem. Bohužel se to z různých příčin nepovedlo a tady je základní problém, z kterého vyplývá vysoký počet obdržených gólů. První gól dostala Trnava v 8. minutě po té, co na centr nedosáhl Ondračka a Jan Nestr nedal Lukáši Liškovi šanci. Druhý gól padl ve 45. minutě, jehož autorem byl Jaroslav Tůma . Nic na tom nezměnilo zahození minimálně dvou jasných gólových šancí při domácí ofenzívě. A to ještě několik ožehavých akcí vyřešil Lukáš Liška v bráně Trnavy.

Pyšel drama nepřipustil

Bylo jasné, že je nejvyšší čas na změnu v Trnavské sestavě. Domácí začali  druhou půli rozhodně lépe. Výsledkem byl přesný opak. Průnik z  levé strany dotáhli hosté až do šťastného konce a stav 0:3 už bolel. Autorem třetí branky Pyšel byl v 50. minutě opět Jan Nestr.  Za unaveného Miloše Mezlíka přišel na hřiště Dominik Jašek.  Hosté začali bránit výsledek. Také začali střídat a jejich hra začala být až moc pasivní. To domácím pomohlo. Za Ondračku přišel Pavel Hnízdil. Také dlouho nehrál a toto utkání bylo testem, jak je na tom. Domácím se podařilo zavřít hosty na jejich polovině a ti začali pod tlakem chybovat. Začali přibývat i gólové situace. V této části už hosté úplně rezignovali na svoji hru a snažili se vyrážet jen do brejků. Roberta Savaru vystřídal Honza Hlůšek. Trnava nastřelila  několik tyček a břeven. To se do skóre nepočítá a tak první gól padl až po hlavičce Dominika Jaška v 82. minutě. To už bylo pro domácí pozdě. Výsledek 1:3 byl jasný  z hlediska skóre. 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér FK Rudíkov-Trnava B: Věděli jsme, že trojka bude těžká. Navíc někteří hráči nehrají to co loni a tak se trápíme. Uvidíme, jak se s tím dokážeme poprat.

TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér Pyšel: Do Trnavy jsme jeli s jasným cílem získat tři body. Dávali jsme znát, že jsme lepší. Trnavu však musím pochválit, že se snažila až do konce utkání.



Sestavy


FK Rudíkov B
L. Liška [-] - T. Klíma [-] , L. Ondračka [-] (65. P. Hnízdil [-] ) , Z. Caha [-] , R. Savara [-] (78. J. Hlůšek [-] ) - P. Malec [-] , D. Jašek [-] , J. Eliáš [-] , M. Pitor [-] - V. Buďa [-] , M. Mezlík [-]

TJ Sokol Pyšel
M. Kučera [-] - R. Šoukal [-] , M. Štrosz [-] (76. L. Sobotka [-] ) , O. Adam [-] , D. Šubert [-] - L. Tůma [-] , D. Šabacký [-] (85. ) , O. Tůma [-] , D. Kudrna [-] - J. Tůma [-] , J. Nestr [-] (72. F. Dvořák [-] )

ŽK: 30. M. Pitor .
Hráči zápasu: M. Kučera .
Místo: Trnava. Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.