3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěr utkání patřil Valeči


Branky


0

Jedině vítězství Myslibořic mohlo tento tým vyšvihnout alespoň na jeden den do čela tabulky. Proti nim však stál silný domácí tým z Valeče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Na Valečskou pouť přijely k zápasu 6. kola III. třídy Myslibořice. Myslibořice se musely obejít bez několika pilířů základní sestavy, citelně chyběl hlavně Bohumil Mencák a Jakub Horák. Na to, že měli domácí po pouťové zábavě, tak vlétli do utkání ve velkém stylu. Valeč byla dřív u míčů a dařilo se jí dobře kombinovat. Z územní převahy si vytvářela i několik 100 % šancí. Domácí útočník a poté záložník zvládli téměř nemožné, jednou z malého vápna těsně minuli a podruhé trestuhodně přestřelili Vodičkovu branku. Několika výbornými zákroky se prezentoval i čerstvý otec v bráně Myslibořic Radek Vodička. Myslibořice mohly také udeřit. Po rohovém kopu a následné střele Martina Čapouna se k dorážce dostal Tomáš Kratochvíl. Nabídnuté šance se zalekl a jeho pokus z malé blízkosti bravurně lapil kapitán a brankářská jednička Zdeněk Macek. I přes herní převahu domácích se mohlo jít do kabin za stavu 0:1. Po výměně dvou Myslibořických středopolařů se dostala do brejku nová akvizice z Jaroměřic n/R Michal Němec, který si poradil se stoperem a vyslal technickou ránu přesně k pravé tyčce. Zdeněk Macek využil svých centimetrů a vyškrábl míč konečky prstů na rohový kop. Výsledek prvního poločasu mohl být klidně 3:0 a nebo taky 0:1. Střelci se trápili v koncovce a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Závěr zápasu vyzněl jasně pro Valeč

Start, který se podařil v prvním poločase domácím, tak ten samý se podařil ve druhé hostům. Myslibořic bylo rázem plné hřiště a na Mackovu bránu se valil jeden útok za druhým. V úvodu nastřelil střídající Tomáš Palát tyčku z přímého kopu a o chvíli později vynikajícím způsobem vychytal nestárnoucí Zdeněk Macek kličkujícího Milana Pevného. Po ráně Milana Pevného z ostrého úhlu si domácí málem vstřelili vlastní branku. Kousek chyběl Martinovi Čapounovi, ale při pokusu o rychlé zakončení netrefil odkrytou část branky. I krásnou střelu Michala Němce po odrazu z rohového kopu z half-voleje Zdeněk Macek nějakým způsobem zlikvidoval i za cenu drobného zranění. Utkání však dochytal. Jak tápala Valeč v prvním dějství, tak tápaly v koncovce Myslibořice v tom druhém. Zápas tak rozhodl domácí kanonýr Martin Ludvík, který celý zápas byl pro Myslibořickou obranu velkou hrozbou. Na jaře vstřelil v Myslibořicích hattrick a ani tentokrát od něho nebyl daleko. V 73. minutě si zaběhl za obranu a střelou k levé tyčce nedal Vodičkovi šanci. Myslibořice ve snaze o vyrovnání, které si za výkon ve druhém poločase určitě zasloužily, otevíraly zadní vrátka, čehož podruhé v zápase využil Martin Ludvík. Tentokrát teda využil těsného ofsajdového postavení a štěstí se k němu přiklonilo i v zakončení. V zakončení zvolil kličku brankáři, ten jeho pokus zneškodnil. Bohužel jak si stahoval míč do koše, tak se mu od těla odrazil opět na nohy Martina Ludvíka a ten už měl lehkou práci, vstřelit svoji 7. branku v sezóně. Zápas se posledních pár minut jen dohrával. V poslední minutě byl dítětem štěstěny střídající Pavel Zikán, který při sólu přes celou polovinu hřiště si asi třikrát narazil o soupeře a poté chladnokrevně zakončil svůj průnik a upravil skóre na 3:0. Rozhodčí Antonín Rygl následně naposledy pískl do píšťalky a ukončil pouťové derby. Valeč tak udržela domácí neporazitelnost a navýšila i minuty domácí neprůstřelnosti. Výsledek 3:0 je pro Myslibořice krutý, ale takový je fotbal. Valeč se vítězstvím dostala v tabulce o bod právě před Myslibořice.                                                                                                                                                                                           

 



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér Valeče: Utkání jsme měli až na dvacet minut v úvodu druhé půle pod kontrolou. Jen branek jsme se dočkali až v závěru zápasu. Dnes to byl nejpovedenější výkon v sezóně. Pochvala a dík celému mužstvu za kvalitní výkon.

TJ Myslibořice
Palát Tomáš, hráč Myslibořic: První poločas měli domácí převahu. Po změně stran jsme nedokázali proměnit dvě tři tutovky, za což nás domácí potrestali.



Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] , P. Chládek [-] , D. Cabejšek [-] - J. Sirota [-] , D. Procházka [-] , M. Kopuletý [-] , M. Melkes [-] - M. Veselý [-] , M. Ludvík [-]

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - R. Pekárek [-] , T. Kratochvíl [-] , P. Kocáb [-] , P. Vejvoda [-] - M. Šoustal [-] , M. Čapoun [-] , M. Němec [-] , V. Mrňa [-] - V. Čapoun [-] , M. Pevný [-]

ŽK: 51. D. Cabejšek , 67. D. Procházka .
Místo: Valeč. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.