Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky dokonalému obratu ve druhém poločase jdou Třebenice do čela


0

    V souboji dosavadních prvních dvou týmů III. A třídy se nehrál kvalitativně asi takový zápas, jak by kdekdo očekával, byť tomu konečné skóre vůbec nenasvědčuje. Mohl zato docela silný boční vítr, a tak byly k vidění dva odlišné poločasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Malý opět střelecky zářil

   V prvním poločase se domácí Koněšín dostal hned zkraje do defenzivy, ze které se nemohl dlouho vymanit. Počáteční územní převahu hostů otupil dvěma výpady domácí kanonýr Pavel Malý. Nejprve tvrdou střelou ze střední vzdálenosti a pak také neméně kvalitním projektilem z hranice velkého vápna. Mezi oběma zásahy však nutno zmínit neproměněnou penaltu třebenického Smilka po čtvrt hodině hry, kdy se vyznamenal koněšínský brankář Hůlka. Hosté se sice dočkali snížení Markem Ondráčkem, jehož první nepovedená střela trefila záda svého spoluhráče, aby tuto nechtěnou narážečku napravil už trefou do toho správného místa. Jenže dvě minuty nato si Koněšín vzal svůj dvougólový náskok zpět, kdy další zmar obrany hostů využil dalším výpadem tentokrát domácí Dvořák.

Třebenice zvrátily tříbrankové manko!

Poločas druhý nemohl začít pro Koněšín lépe. Malý poslal na zteč znovu Dvořáka, který svojí drzostí a důrazem poslal domácí už do tříbrankového vedení a hosty takřka do kolen. V této fázi zápasu hrál pak Koněšín až neohroženě a mohl své vedení i navýšit. Po hodině hry vystřídal hostující Smilek – jedno z velkých nebezpečí pro domácí obranu a vše tak hrálo domácím do karet. Jenže Koněšín začal nepochopitelně zmatkovat a nedařilo se podržet míč a dostat ho do bezpečnější vzdálenosti od branky. Hosté toho využili a v rozmezí deseti minut dokázali vyrovnat. Nejprve dvakrát z totožné pozice dorážel osamocený řezáč a pak Tomáš Ondráček pěknou střelou srovnal skóre na 4:4. Hosté byli pochopitelně na koni, domácí logicky pak v útlumu. Štěstí se nakonec přiklonilo na stranu Třebenic, kdy pět minut před koncem po závaru z rohu strhl vedení na svoji stranu znovu třebenický Tomáš Ondráček.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér Koněšína: Ve větru to byla spíš taková kolomajzna. Rozhodly chyby v naší obranné hře a také to, že se hráči nedrželi předzápasových pokynů a nedokázali hrát víc po zemi. Vedení 4:1 jsme si ale měli v každém případě pohlídat a už je nepustit. Po druhém jejich gólu hosté zjistili, že se dá dát gól a neměli už co ztratit. Pro nás je to obrovská škoda.

Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér Třebenic: Podle mého názoru jsme už v prvním poločase měli více ze hry, ale domácím tam padlo všechno, na co sáhli. A když na začátku přidali domácí čtvrtou branku, tak už jsem bral zápas jako rozhodnutý. Pak ale jakoby domácí odpadli a nám se podařilo během deseti minut vyrovnat a ke konci strhnout dokonce vedení na naší stranu. Zápasu by ale asi remíza slušela víc.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - M. Pokorný [-] , L. Karásek [-] , J. Pospíšil [-] , P. Zahradníček [-] - P. Malý [-] , P. Vlk [-] , J. Chalupa [-] (72. L. Konečný [-] ) , T. Sýkora [-] (57. M. Ševčík [-] ) - T. Konečný [-] , Š. Dvořák [-] (86. Z. Řezáč [-] )

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - P. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] , P. Smilek [-] (61. M. Furiš [-] ) , M. Machát [-] - J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] - K. Řezáč [-] , R. Kunce [-] (80. M. Ondráček [-] )

ŽK: 41. P. Smilek .
Hráči zápasu: P. Malý - T. Ondráček .
Místo: Koněšín. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.