Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice opět prohrály


Branky


0

Fotbalisté Radkovic stále po loňské lepší sezóně tápou a uzavírají s Trnavou konec tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil smírně

První poločas měli v režii Radkovští hráči, kdo neviděl neuvěří. První šanci měl v 7. minutě Roupec. Sám proti hostujícímu gólmanovi Krčálovi udělal kličku, ale netrefil  prázdnou bránu. V 9. minutě Lukáš Pekárek ve vápně ukvapeně vystřelil na bránu, když měl na levé straně osamoceného Jaromíra Pekárka. Ve 14. minutě postupovali Lukáš Hofman s Lukášem Pekárkem sami na gólmana a další tutovku spálili. V 16. minutě se konečně prosadil domácí hráč. Po rohovém kopu to byl Lukáš Pekárek. Další šance spalují bratři Hofmanovi, Pekárek J. Pekárek L. a Roupec . Běžela 41. minuta, hosté kopali rohový kop pouze se čtyřmi hráči. Před domácím brankářem Štolzem se prosadil nikým neobsazený  Janoušek, který se  trefil hlavou.

Kralice vyhrály v závěru

Druhou půli se hosté dostali do vedení střelou z vápna. Branku vstřelil Radek Rous ve 48. minutě. O tři minuty později byl stav utkání 1:3. Branku po chybě Hejdy a Štolze vstřelil Jiří Kopeček. Do Zápasu vrátil Radkovice Jaromír Pekárek. Soupeř pouze odkopával balóny. V 78. minutě  srovnal na 3:3 z poloviny hřiště Tomáš Růžička. V 85. minutě však o osudu utkání rozhodl hostující Zigmund.  



Ohlasy k zápasu


SK Radkovice
Míča Jiří, trenér Radkovic: Co dodat, prohráli jsme si to sami. Pokud se hráči nad sebou nezamyslí, tak nemůžeme vyhrávat. Na jedné ruce spočítám ty, kteří jsou po zápase naštvaní že prohráváme. Je to ostuda prohrát nad takovým soupeřem.

FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí Kralic: Do utkání jsme i přes velkou marodku nastoupili s odhodláním, které hráči po nervózním druhém poločase nakonec dokázali přetavit ve tři body.



Sestavy


SK Radkovice
V. Štolz [-] - T. Růžička [-] , M. Nováček [-] , M. Hlouch [-] , T. Hejda [-] - L. Hofman [-] (46. V. Zahradník [-] ) , J. Pekárek [-] , R. Odstrčil [-] (84. L. Štolz [-] ) , J. Hofman [-] - L. Pekárek [-] , R. Roupec [-]

FC Kralice n.Oslavou
A. Krčál [-] - T. Chadim [-] , R. Rous [-] , M. Dymáček [-] , P. Němec [-] - D. Janoušek [-] (63. V. Zigmund [-] ) , J. Kopeček [-] , D. Tomek [-] , E. Krčál [-] - M. Břoušek [-] , M. Tomek [-]

ŽK: 41. M. Břoušek , 48. R. Rous , 67. A. Krčál .
Hráči zápasu: R. Odstrčil - J. Kopeček .
Místo: Radkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.