1:2
(0:1)
37. J. Pekárek (p.)
79. L. Pekárek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Třebenice doma podlehly posledním Radkovicím!


Branky


86. J. Jaroš - 37. J. Pekárek (p.) , 79. L. Pekárek
0

Překvapivá výhra Radkovic na hřišti vedoucích Třebenic ukázala o vyrovnanosti tabulky III. třídy skupiny A. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli proměněnou penaltou do vedení

Zápas začal opatrně z obou stran, ale do vedení mohli již v sedmé minutě hosté. Roupec však bránu netrefil. Domácí se jen zřídka dostávali do šance. Po dalším brejku přišla první chyba domácí obrany. Ve 37. minutě byl faulován Lukáš Pekárek a rozhodčí pískl pokutový kop, ke kterému se postavil Jaromír Pekárek a nedal domácímu brankáři Nyklovi šanci. Hra Radkovic byla jednoduchá  a koncentrovaná  a dělala domácím velké problémy. Za první poločas zahrozili domácí pouze jednou. Radkovští hráči mohli navýšit náskok, ale vždy byl proti domácí brankář Nykl. Do šancí se dostali Radek Odstrčil, Roman Roupec a Lukáš Pekárek. Do šaten tak šli v lepší náladě a zcela zaslouženě hosté z Radkovic.

Radkovice uhájily překvapivé vedení

Druhý poločas se hra obou soupeřů zhoršila, začalo se víc nakopávat. Ke gólu měli však blíže hosté, bravurně domácí gólman Nykl vyrazil střelu z dvaceti metrů Václava Štolze. O chvíli později, střílel do šibenice Milan Hlouch. Potom si vybral slabší chvilku, jinak dobře chytající domácí brankář Aleš Nykl. V 79. minutě přízemní střela Lukáše Pekárka mezi jeho nohy rozvlnila síť na stav 0:2. Domácím se podařilo v 86. minutě  snížit Jaroslavem Jarošem. Po centru do šestnáctky se tento náhradník Třebenic prosadil napodruhé a hlavičkou uklidil míč do hostující sítě. V nastaveném čase se mohl tento hráč stát domácím hrdinou, ale zbrkle netrefil ani samotnou bránu. Konečný výsledek tak byl hodně překvapivý leč zcela zasloužený. Tímto výsledkem oba týmy opustily čelo respektivě dno tabulky.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér Třebenic: Ve špatném složení jsme čekali, že to půjde samo, ale hosté byli důraznější. Byl to náš nejhorší výkon v sezóně.

SK Radkovice
Míča Jiří, trenér Radkovic: Dnes jsem s výkonem hráčů spokojený. Hráli tak jak jsme se před zápasem domluvili. Musím jím poděkovat.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - L. Buchal [-] , M. Ondráček [-] , M. Furiš [-] (46. J. Jaroš [-] ) , J. Bárta [-] - V. Palát [-] (65. M. Ondráček [-] ) , R. Kunce [-] , T. Ondráček [-] , K. Řezáč [-] - P. Smilek [-] , P. Vrbka [-]

SK Radkovice
M. Hruška [-] - T. Růžička [-] , M. Hlouch [-] , T. Hejda [-] , J. Pekárek [-] - L. Pekárek [-] (88. V. Kočí [-] ) , J. Hofman [-] , R. Odstrčil [-] , L. Hofman [-] - R. Roupec [-] (90. J. Malý [-] ) , V. Štolz [-] (70. V. Zahradník [-] )

ŽK: 37. M. Ondráček - 80. V. Zahradník .
Hráči zápasu: L. Pekárek , J. Pekárek .
Místo: Třebenice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.