2:1
(0:1)
19. P. Malý
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice dokázaly otočit výsledek


Branky


0

Myslibořice i ve svém čtvrtém domácím zápase neokusily hořkost porážky. Koněšín si naopak z venku poprvé nepřivezl žádný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Malý otevřel skóre

Šlágr kola mezi Myslibořicemi a Koněšínem se hrál za velice solidní divácké návštěvy, v ochozech bylo hodně příznivců hostů, ale také např. téměř celý kádr Valče, který se přijel osobně podívat na zápas, jenž rozhodne o tom, jestli Valeč zůstane po 7. kole na první příčce. Na začátku utkání se hrála vyrovnaná partie. Oba týmy se snažily o kombinační hru a o šance nebyla nouze. Do první šance zápasu se dostal aktuálně nejlepší střelec soutěže Pavel Malý, který mířil však nad Vodičkovu branku. Skóre se mohlo měnit na domácí straně. Ve vápně se přes stopera uvolnil Martin Čapoun, ale následné střele však chyběla razance. Do dalších šancí se dostával aktivní Pavel Malý, bohužel jeho další dva pokusy skončily opět mimo branku. Branky se však přece jen dočkal. Po dlouhém míči se svojí rychlostí dostal za domácí obranu a u míče byl i dříve než vybíhající brankář Radek Vodička. Následovala klička a střela do odkryté svatyně domácích. Asi po půlhodině hry přišla smolná chvíle pro Vojtěcha Čapouna, který si v jednom ze soubojů poranil kotník a musel být převezen do nemocnice. Sezóna pro něho s největší pravděpodobností bohužel skončila. Velkou šanci navýšit vedení hostů měl druhý útočník Koněšína. Z malého vápna hlavičkoval těsně mimo. Do kabin se mohlo jít za vyrovnaného stavu, v samotném závěru prvního poločasu orazítkoval Bohumil Mencák, po trestném kopu hlavičkou břevno, Hůlkovi branky. Hosté tedy uhájili jednobrankové vedení.

Myslibořice vyhrály větrnou loterii

Druhý poločas převzaly iniciativu Myslibořice. Druhá polovina zápasu se odehrála převážně na polovině hostů. Domácí zatlačili Koněšín před svoji branku dlouhými vhazovanými a rohovými kopy. Po hodině hry si na přesnou přihrávku Bohumila Mencáka, který v tu dobu zastupoval na pozici stopera, naběhl stejně jako před dvěma týdny Ondřej Pekárek a střelou na zadní tyčku vyrovnal gólový účet utkání. Hosté jakoby čím dál více odpadávali fyzicky a sám Pavel Malý na Myslibořice nestačil, ještě k tomu, když si musel chodit pro míče hluboko před vlastní branku. Tlak domácích sílil a branka vysela ve vzduchu. Pohlednou přihrávku mezi stopery dostal Pavel Vejvoda, ale v rozhodující chvíli se mu nepodařilo obehrát vybíhajícího brankáře. V samotném závěru se Myslibořice přece jen radovaly z vedoucí branky, po rohovém kopu se na brankové čáře zjevil benjamínek týmu Pavel Vejvoda a doslova dovezl míč za brankovou čáru. Závěr utkání už si Myslibořice pohlídaly a rozhodčí Ondřej Syrový pod dohledem delegáta Zdeňka Petra ukončil zápas. Myslibořice tím pádem přeskočily v tabulce právě Koněšín a vzhledem ke klopýtnutí Třebenic a výhře Valče jim patří aktuálně 3. místo o pouhý bod právě za těmito dvěma celky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Pekárek Ondřej, hráč Myslibořic: Oboustranně vyrovnaný zápas, hrálo se nahoru dolů po celý zápas. Pohledné pro oko diváka. Dobrý výkon rozhodčího.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér Koněšína: Už třetí zápas po sobě docela ovlivnil vítr. Nechci se na něj vymlouvat - oba soupeři měli podmínky stejné - ale ani jeden z týmů dnes díky němu nemohl naplno ukázat svoje kvality. V první půli, kdy jsme hráli po větru, jsme si vytvořili tři, čtyři dobré šance ke skórování, ale bohužel jsme dali jen jednu branku. Ve druhém poločase zase měli více ze hry domácí a těm se podařilo skórovat dvakrát. Utkání bylo podle mého názoru vyrovnané a Myslibořice měly větší štěstí v koncovce.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - V. Mrňa [-] , T. Kratochvíl [-] , P. Kocáb [-] (65. R. Pekárek [-] ) , P. Vejvoda [-] - J. Horák [-] , M. Čapoun [-] (79. T. Krajčo [-] ) , M. Šoustal [-] , M. Němec [-] - B. Mencák [-] , V. Čapoun [-] (33. O. Pekárek [-] )

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - M. Pokorný [-] , L. Karásek [-] , J. Pospíšil [-] , P. Zahradníček [-] - T. Konečný [-] , T. Sýkora [-] , M. Svoboda [-] , P. Vlk [-] (81. L. Konečný [-] ) - P. Malý [-] (89. D. Dvořák [-] ) , Š. Dvořák [-] (69. M. Ševčík [-] )

ŽK: 69. J. Horák - 31. P. Malý , 45. L. Karásek .
Hráči zápasu: O. Pekárek , P. Vejvoda - P. Malý , T. Sýkora .
Místo: Myslibořice. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.